Opcije pristupačnosti Pristupačnost

UDRUGA DIPLOMIRANIH STUDENATA FAKULTETA EKONOMIJE I TURIZMA «DR. MIJO MIRKOVIĆ»

Skraćeni naziv udruge glasi: Udruga mladih i Alumni FET Pula.

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ je 2012. godine osnovao Udrugu diplomiranih studenata. Radi se o dobrovoljnom udruženju u koje se učlanjuju mladi ljudi (studenti) te svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. 

Koja je naša svrha?

Udruga mladih i Alumni FET Pula se zasniva na povezivanju nekadašnjih i sadašnjih studenata u zajednicu ALUMNI FET Pula, s ciljem upoznavanja te izgradnje međusobnog povjerenja. Udruga želi omogućiti studentima besplatne edukacije, upoznati ih s poduzetnicima te pružiti praksu i nova znanja kako bi mlade osobe pripremili i osposobili za izlazak na tržište rada te im pomogli prilikom prvog zapošljavanja ili samozapošljavanja. Udruga se bavi poticanjem poduzetništva među mladima te osposobljavanjem mladih za ulazak u poduzetničke vode.

 

Kako se učlaniti te koje vrste članstva postoje?

Vrste članstva u udruzi jesu: aktivno i podupiruće. Razlika između aktivnog i podupirućeg članstva je u tome što aktivni članovi imaju prava i dužnosti sudjelovati u radu udruge, birati i biti birani u tijela udruge, biti informirani o radu udruge i ostvarivati druga prava predviđena općim aktima.

Članstvo je dobrovoljno i besplatno. Pristupnice možete ispuniti i poslati e-mailom na  udruga@alumni-fet-drmijomirkovic.hr

Pristupnica


Obavijesti Alumni FET-a

Kako mogu pomoći?

Provođenje tekućih aktivnosti Udruge možete poduprijeti uplatom simboličnih donacija na račun Udruge: IBAN: HR6823900011100612445

Osobe ovlaštene za zastupanje:

  • Predsjednica Udruge: Kristina Rabar
  • Potpredsjednica Udruge: Nada Katić

Pratite nas putem službene web stranice Udruge ili putem društvenih mreža: