Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upoznaj FET kroz oči studenata

Pula to je raj. Studiraj na FET-u i proFETiraj! 

Fakultet je mjesto gdje ćeš oblikovati svoju budućnost, stvoriti nova poznanstva i prijateljstva! Tu je i prelijepo more i najljepša ljeta. Saznaj više kako je to studirati na FET-u i u Puli:

Kelly i Filip studenti prijediplomskog i diplomskog studija Financijski menadžment, ispričali su o svojem iskustvu studiranja na FET-u. Studenti studija Marketinško upravljanje, Daniela, Josip, Damir i Dora, podijelili su svoja studijska iskustva, kako im je izgledala nastava na FETu te planove za dalje.

Saznaj zašto su naši studenti odabrali FET te im se pridruži i proFETiraj!

Zanima te kako kombinirati sport i studij ili studijske programe? Upoznaj Barbaru!

Barbara se profesionalno bavi odbojkom, a dobitnica je i Dekanove nagrade koja potvrđuje njezin uspjeh tijekom studija. Barbara je na prijediplomskoj razini studirala Primijenjenu ekonomiju, a sada na diplomskoj Marketing.

Zanima te zašto odabrati Pulu i FET? Upoznaj Ivanu!

Ivana je komunikativna i kreativna osoba zato je i odabrala studij Marketinga. FET je odabrala radi kvalitete programa i nastave te mogućnosti za putovanja kroz programe mobilnosti. Ivana za Pulu kaže da je mali grad, no pun pogodak za studente s pregršt manifestacija i studentskih poslova. 

Studenti FETa dolaze i izvan Hrvatske. Upoznaj Kolju!

Kolja dolazi iz Banja Luke (BiH), a FET je odabrao radi bogate ponude izvan nastavnih aktivnosti. Kolji je bitan sport, a na FETu može birati između 10+ sportskih disciplina koje su dostupne u natjecateljskom segmentu za one koji se žele profesionalno baviti sportom i pritom studirati, kao i za sve studente rekreativno i besplatno. 

Kako i zašto se trud na studiju isplati? Upoznaj Ivu!

Iva, bivša studentica (alumnica) FET-a i dobitnica Rektorove nagrade, ispričala je kako joj je bilo studirati na FET-u, zašto su joj dvije godine prošle u smijehu i zabavi te zašto bi iznova upisala diplomski studij baš ovdje na FET-u.

Zašto odabrati studij Kulture i turizma? Upoznaj Mellisu!

Melissa je odabrala FET u Puli zbog prednosti lokacije, a studij Kulture i turizma radi kvalitete studijske ponude. Saznaj više o FET-u iz Melissinog iskustva.

Zašto odabrati studij Marketinga? Upoznaj Dariju!

Na FET-u studiraju studenti iz cijele Hrvatske. Darija je iz Požege, a za Pulu se odlučila radi brojnih prednosti destinacije i studijske ponude FET-a. Upoznaj Dariju, bivšu studenticu studija Marketinškog upravljanja, i saznaj više o iskustvu studiranja na FET-u.

Odaberi FET