Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti FET-a

Autor: Nikolina Fornažar
Nastupno predavanje dr. sc. Željka...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, dr. sc. Željka Kukurina, dana 7. lipnja 2024. godine u 10.00 sati, dvorana Pula, na temu „Strateško planiranje u turizmu“.

Nastupno predavanje dr. sc. Branka...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, grana trgovina i turizam, dr. sc. Branka Bogunovića, dana 7. lipnja 2024. godine u 10.00 sati, dvorana 203, na temu „Planiranje razvoja turističkih proizvoda i događaja u okviru Strategije razvoja turizma Općine Medulin“.

Nastupno predavanje dr. sc. Tee Hasić...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje pravo, grana trgovačko pravo i pravo društava, dr. sc. Tee Hasić, dana 7. lipnja 2024. godine u 10.15 sati, dvorani Istra, na temu „Komanditno društvo - normativni okvir i primjena u praksi“.

Nastupno predavanje dr. sc. Adriane...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, grana računovodstvo, dr. sc. Adriana Galant, dana 6. lipnja 2024. godine u 10.50 sati, dvorana 203, na temu „Korporacijsko izvještavanje prema zakonskoj regulativi u RH“.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Javni poziv za imenovanje Studentskog...
Poštovane studentice i studenti, Ovim vas putem obavještavamo da Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za imenovanje Studentskog pravobranitelja u cilju bolje zastupljenosti studenata, zaštite studentskih prava i povećanju studentskog standarda na Sveučilištu. Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koji su zainteresirani obnašati gore navedene dužnosti, da svoje prijave i životopise pošalju na adresu elektroničke pošte  szbor@unipu.hr  s naznakom „Javni poziv za imenovanje Studentskog pravobranitelja/ice“ najkasnije u roku od osam (8) dana od dana objave ovog Poziva. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr) najkasnije u roku od 15 dana od dana isteka roka za prijavu na natječaj.      

Nastupno predavanje dr. sc. Roberte...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, grana ekonomika poduzetništva, dr. sc. Roberte Kontošić Pamić, dana 24. siječnja 2024. godine u 13.00 sati, dvorana 202, na temu „Nasljeđivanje u obiteljskim poduzećima“.

Nastupno predavanje dr. sc. Eleonore...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, dr. sc. Eleonore Kontuš, dana 21. studenog 2023. godine u 11.40 sati, dvorana 202, na temu „Oblici financiranja malog i srednjeg poduzetništva“.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Nastupno predavanje dr. sc. Sunčane...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, interdisciplinarno područje znanosti, polje Informacijske i komunikacijske znanosti, i polje Filologija, dr. sc. Sunčane Tuksar, dana 4. listopada 2023. godine u 14.00 sati, dvorana 403, na temu "Zamišljeni svjetovi i multimedijski prostor".

Usmeno javno izlaganje prijavljene...
Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje  prijavljene teme doktorskog  rada kandidatkinje Ružice Bukše Tezzele pod naslovom  "Razvoj i primjena modela mjerenja ekološke dimenzije održivog razvoja gradova u Republici Hrvatskoj“ održati 11. srpnja 2023. s početkom u 10,30 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ 

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u srijedu, 15. ožujka 2023 . godine s početkom u  11.00 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“  održati obrana specijalističkog  poslijediplomskog rada " ODRŽIVI RAZVOJ KRUZING TURIZMA " -  kandidatkinje Svjetlane Matić Božić.

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u srijedu, 11. siječnja 2023. godine s početkom u 12.00 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ održati obrana specijalističkog  poslijediplomskog rada "KOMUNIKACIJA S POSLOVNIM KLIJENTIMA NA MEĐUNARODNOM TURISTIČKOM TRŽIŠTU" -  kandidatkinje Marine Perkov Svilan. Odluka o ocjeni specijalističkog poslijediplomskog rada i imenovanju povjerenstva

Usmeno javno izlaganje prijavljene...
Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje  prijavljene teme doktorske disertacije kandidata Uga Udovića pod naslovom "Utjecaj ulaganja u željezničku infrastrukturu na gospodarski rast zemalja Srednje Europe" održati 16. prosinca 2022. početkom u 11 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ 

Nastupno predavanje dr. sc. Miete...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Miete Bobanović Dasko, dana 3. studenog 2022. godine u 11.45 sati, dvorana Istra, na temu "Opportunities and threats of Croatia entering the Eurozone".