Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Nastupno predavanje dr. sc. Eleonore...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta, područje društvene znanosti, polje ekonomija, dr. sc. Eleonore Kontuš, dana 21. studenog 2023. godine u 11.40 sati, dvorana 202, na temu „Oblici financiranja malog i srednjeg poduzetništva“.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Nastupno predavanje dr. sc. Sunčane...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, interdisciplinarno područje znanosti, polje Informacijske i komunikacijske znanosti, i polje Filologija, dr. sc. Sunčane Tuksar, dana 4. listopada 2023. godine u 14.00 sati, dvorana 403, na temu "Zamišljeni svjetovi i multimedijski prostor".

Usmeno javno izlaganje prijavljene...
Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje  prijavljene teme doktorskog  rada kandidatkinje Ružice Bukše Tezzele pod naslovom  "Razvoj i primjena modela mjerenja ekološke dimenzije održivog razvoja gradova u Republici Hrvatskoj“ održati 11. srpnja 2023. s početkom u 10,30 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ 

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u srijedu, 15. ožujka 2023 . godine s početkom u  11.00 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“  održati obrana specijalističkog  poslijediplomskog rada " ODRŽIVI RAZVOJ KRUZING TURIZMA " -  kandidatkinje Svjetlane Matić Božić.

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u srijedu, 11. siječnja 2023. godine s početkom u 12.00 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ održati obrana specijalističkog  poslijediplomskog rada "KOMUNIKACIJA S POSLOVNIM KLIJENTIMA NA MEĐUNARODNOM TURISTIČKOM TRŽIŠTU" -  kandidatkinje Marine Perkov Svilan. Odluka o ocjeni specijalističkog poslijediplomskog rada i imenovanju povjerenstva

Usmeno javno izlaganje prijavljene...
Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje  prijavljene teme doktorske disertacije kandidata Uga Udovića pod naslovom "Utjecaj ulaganja u željezničku infrastrukturu na gospodarski rast zemalja Srednje Europe" održati 16. prosinca 2022. početkom u 11 sati u Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ 

Nastupno predavanje dr. sc. Miete...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Miete Bobanović Dasko, dana 3. studenog 2022. godine u 11.45 sati, dvorana Istra, na temu "Opportunities and threats of Croatia entering the Eurozone".

Nastupno predavanje dr. sc. Gorana...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Gorana Vučura, dana 11. ožujka 2021. godine u 9.30, na daljinu, na temu «Utjecaj outsourcinga na poslovnu uspješnost hotelskih poduzeća».

Nastupno predavanje dr. sc. Nevena...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Nevena Vidakovića, dana 26. siječnja 2021. godine u 8 sati, na daljinu, na temu «Potrošački krediti, kreditne kartice i krediti za nekretnine.».

Dekanica Fakulteta ekonomije i turizma «Dr. Mijo Mirković» donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Rozane Veselica, dana 7. prosinca 2020. godine u 15.30, na daljinu, na temu «Inovacije i konkurentnost».

Dekan FET-a donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Jasminke Samardžija, dana 22. listopada 2018. u 10 sati , nova vijećnica, na temu «Utjecaj ljudskog kapitala na ekonomski rast».

Nastupno predavanje Adriane Galant,...
Dekan FET-a donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polje ekonomija za potrebe Katedre za računovodstvo, Adriane Galant, mag. oec., dana 25. svibnja 2018. u 11.30 sati, dvorana 302, na temu "Uvod u nefinancijsko izvještavanje u funkciji analize poslovanja".

Dekan FET-a donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača, iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polja pravo za potrebe Katedre za organizaciju, poduzetništvo i pravo, Tee Hasić, mag.iur., dana 23. svibnja 2018. u 12 sati, dvorana Istra, na temu Jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću.