Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Nastupno predavanje dr. sc. Gorana...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Gorana Vučura, dana 11. ožujka 2021. godine u 9.30, na daljinu, na temu «Utjecaj outsourcinga na poslovnu uspješnost hotelskih poduzeća».
Nastupno predavanje dr. sc. Nevena...
Dekanica FET-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Nevena Vidakovića, dana 26. siječnja 2021. godine u 8 sati, na daljinu, na temu «Potrošački krediti, kreditne kartice i krediti za nekretnine.».
Dekanica Fakulteta ekonomije i turizma «Dr. Mijo Mirković» donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Rozane Veselica, dana 7. prosinca 2020. godine u 15.30, na daljinu, na temu «Inovacije i konkurentnost».
Dekan FET-a donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, dr. sc. Jasminke Samardžija, dana 22. listopada 2018. u 10 sati , nova vijećnica, na temu «Utjecaj ljudskog kapitala na ekonomski rast».
Nastupno predavanje Adriane Galant,...
Dekan FET-a donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polje ekonomija za potrebe Katedre za računovodstvo, Adriane Galant, mag. oec., dana 25. svibnja 2018. u 11.30 sati, dvorana 302, na temu "Uvod u nefinancijsko izvještavanje u funkciji analize poslovanja".
Dekan FET-a donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnice za izbor u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača, iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polja pravo za potrebe Katedre za organizaciju, poduzetništvo i pravo, Tee Hasić, mag.iur., dana 23. svibnja 2018. u 12 sati, dvorana Istra, na temu Jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću.