Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Suvremeni prijediplomski i diplomski sveučilišni studijski programi

Studijski programi FET-a prilagođeni su suvremenim potrebama tržišta i usklađeni s programima koji se izvode na inozemnim sveučilištima.

Kroz suradnju s vodećim turističkim i ICT kompanijama, rješavanjem pravih poslovnih problema i personaliziranim pristupom u nastavi, potičemo tvoju kreativnost, inovativnost, kritičko razmišljanje, timski i poduzetnički duh.

 

Na FET-u su dostupni redovni i izvanredni studijski programi

Primijenjene ekonomije

Primijenjene ekonomije - izvanredni online

Na FET-u možete studirati i na interdisciplinarnom studijskom programu:

Kultura i turizam

 

Pitaš se koji studijski program odabrati?

Zašto odabrati FET?

TEORIJA U PRAKSI

Naš je cilj pripremiti te za tržište rada na svjetskoj razini - da svoje vještine usavršiš kroz studij, a stečeno teorijsko znanje primijeniš u praksi kod naših 130+ partnera –   vodećih turističkih i ICT kompanija.
Redovito ugošćujemo nastavnike s prestižnijih svjetskih sveučilišta kao i stručnjake vodećih lokalnih, regionalnih i nacionalnih poduzeća. Također odlazimo na terenske nastave diljem Istre, pa i šire.

(SAMO)ZAPOŠLJAVANJE

Studentima pružamo priliku da se upoznaju i povežu s mogućim budućim poslodavcima te da svoja stečena teorijska znanja primjenjuju kroz stručnu praksu kod naših 130 partnera. U slučaju da si poduzetnik/ca i želiš pokrenuti vlastiti biznis, kroz SPIN pružamo ti savjetovanje putem mentorstva i potrebnu infrastrukturu (prostor, računalo), odnosno uz tebe smo od ideje do realizacije, tijekom cijelog tvog poslovnog puta.

SVIJET NA DLANU

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta. Tijekom pet godina studiranja (prijediplomski + diplomski), dvije i pol možeš provesti na inozemnim sveučilištima. Ako si sportski tip i profesionalno se baviš sportom, putovati svijetom možeš i kroz našu ponudu profesionalnih sportskih aktivnosti.
Upoznaj svijet i stekni znanja i vještine  koje će ti dodatno omogućiti da napreduješ privatno i poslovno. 

ZABAVAN I PRISTUPAČAN STUDENTSKI ŽIVOT U ISTRI I PULI

Nije sve samo u učenju. Uspjeh je u dobroj ravnoteži ugodnog i korisnog, zato je Istra idealna destinacija za tvoj osobni i profesionalni razvoj. Osim lijepih plaža, na raspolaganju su ti festivali, predstave, izložbe, atraktivni barovi, beach barovi i disko-klubovi...
A da bi život bio i financijski pristupačan, na raspolaganju su ti brojni studentski poslovi kao i smještaj u studentskom domu koji se nalazi u centru grada, te menza u kojoj za svega nekoliko kuna možeš kvalitetno, raznovrsno i zdravo jesti. 

 
 

Što kažu naši sadašnji studenti o svom iskustvu studiranja?

Doživi FET kroz oči studenata i saznaj zašto baš odabrati FET i našu studijsku ponudu.
 
 

FET studenti akademski su gladijatori

Kruna tvog napredovanja po završetku prijediplomskoga, pa zatim i diplomskog studija je promocija – a ovakva kakvu ti mi pružamo zaista je nešto posebno i nezaboravno. Pulska Arena, spomenik antičke kulturne baštine, jedinstvena je i simbolična pozornica na kojoj će se obilježiti kraj tvog studija i početak novog životnog izazova. ProFETiraj, postani naš novi akademski gladijator.

 

 

Imaš li pitanja o upisima?

Potraži odgovore na najčešće postavljena pitanja, a za dodatne informacije i upite vezano za nove studente i upise u prve godine studija, obrati nam se slobododno na fet-marketing@unipu.hr.

Pitaš se kako je to biti brucoš?

Pogledaj korisne savjete u Vodiču za brucoše koje ti donose naši studenti.

 

Dodatno se informiraj

Prelistaj brošuru o FET-u
Pronađi više informacija o studijskim programima, Fakultetu i gradu Puli, međunarodnoj suradnji, stručnim aktivnostima, sportu, provođenju slobodnog vremena i još mnogo toga.

Doživi FET preko YouTubea
Upoznaj sadašnje FET studente, aktivnosti koje su proveli – od podcasta do konferencija, kao i bivše studente (alumni) i sport.

Saznaj opće informacije o upisima
Kako se prijaviti na naše prijediplomske i diplomske studije, koliko studenata primamo, kada istjeće rok u srpnju, a kada onaj u rujnu - na ta i druga pitanja odgovor pronađi u upisnoj dokumentaciji 2023./2024.

Prati nas na društvenim mrežama

 

Budi u toku s aktualnostima iz nastave, studijskog života, programa mobilnosti i još mnogo toga.