Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Zašto odabrati studij Menadžment i poduzetništvo?

Želite biti menadžer i/ili poduzetnik i biti osoba koja novac generira od planiranja, organiziranja i drugih aktivnosti usmjerenih na rad drugih zaposlenika i usto težite financijskoj slobodi? Želite voditi projektni tim ili koordinirati rad više ljudi/timova? Vaša je vizija biti u upravljačkim strukturama  kompanija,  udruga i institucija, biti u ulozi menadžera / vođe ili preuzeti vlastiti rizik i započeti vlastiti posao - biti poduzetnik?

Odvaži se i upiši studij Menadžment i poduzetništvo!

Studirajte Menadžment i poduzetništvo jer otvara perspektivu, radit ćete  na osobnom razvoju, propitivati mogućnosti okruženja,  vlastitu hrabrost i ograničenja.  Naša je misija motivirati Vas da mislite drugačije od onoga što vidite.  Stimulirat ćemo da radite na vlastitim resursima, da istražujete mogućnosti, učite na poslovnim slučajevima kako iz hrvatske prakse i bližeg okruženja, isto tako da  istražujete globalne mogućnosti tržišta i učite iz primjera najboljih svjetskih  praksi.

Ne obećajemo da će biti lako! Svjesni da niti jedan put nije ravan, da zabava i humor  mora biti dio svakodnevnice,  usmjereni smo na pozitivna iskustva i temeljne ljudske vrline: mudrost i znanje, hrabrost, humanost, pravednost, umjerenost i  transcendentnost. Stečena znanja, vještine i iskustva su široko primjenjiva te  iznimno kreativno mogu biti iskorištena. Osim znanja iz različitih kolegija, koja su itekako ključna, bit ćete osposobljeni da sami nešto radite i to će pokazati pravu bit studiranja. Iako studiranje ne može obuhvatiti i isprobati  sve stvarne aspekte danas promjenjivog poslovnog svijeta, scenariji Vam omogućavaju iskustvo i pomak razmišljanja, porast samopouzdanja,   a kada imate ideju  uvijek možete isprobati nešto novo, sa svojim znanjem, kompetencijama i  vještinama. Samo dovoljno fleksibilan pojedinac uspijeva, sklon je prilagodbi, složeni problemi su mu izazov, a ne problem te je usmjeren na  kreativnost, ideju i inovaciju, analitično promišljanje i kreiranje rješenja u danim okolnostima.

Želite se iskušati u poslovnom svijetu za vrijeme studija savjetujemo: volontirajte, surađujte u istraživanjima, organizirajte gostujuća predavanja uspješnih poduzetnika , uključite se u SPIN (Studentski poduzetnički inkubator Sveučilišta) i započnite razvoj vlastite poslovne ideje, a mi kao nastavnici stojimo na raspolaganju usmjereni na vaš napredak.

Da, i mi kao nastavnici možemo bolje i mi stalno učimo, želimo razumjeti nove generacije, pružiti potporu, brzo mijenjati naše nastavne sadržaje da budemo još uslužniji i na korist čitave zajednice. Posebno se ponosimo svim našim studentima smjera Menadžment i poduzetništvo!

„Život se sastoji od malih stvari. Vrlo se rijetko otvori prilika da odjednom učinite nešto veliko. Istinska se veličina sastoji u odličnosti u malim stvarima.“