Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Webinar "Budućnost (ni)je online: osiguravanje kvalitete online studija" održan je 18. prosinca 2020. godine u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Cilj mu je bio otvoriti raspravu o osiguravanju kvalitete online studijskih programa te ukazati na razliku između takvog oblika studija i hitne online nastave tijekom izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19.
Poštovani studenti, zbog nepovoljne epidemiološke situacije vezano uz COVID-19, konzultacije s predmetnim nastavnicima do daljnjega će se održavati isključivo na daljinu.
Molimo zainteresirane studente FET-a da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima: 
Sveučilište dana 1. listopada 2020. raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti, student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.  
Obavijest o online provođenju ispita...
Obavještavaju se studenti da će se svi ispiti u rujanskim ispitnim rokovima održati u online obliku. O detaljima načina provođenja ispita obavijestiti će vas predmetni nastavnici. U slučaju novih okolnosti biti ćete pravovremeno obaviješteni.
Studenti se upisuju putem Studomata , ali tek kada polože sve planirane kolegije, jer datumom upisa sustav izrađuje račun temeljem nepoloženih ECTS bodova (do trenutka upisa).       ×      
Poštovani korisnici, knjižnica je zatvorena od 27. 7. do 21. 8. 2020. godine. Želimo vam ugodne ljetne praznike. Knjižnica FET-a
Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2020. godini dodjeljuje ukupno najviše osam stipendija, u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno, za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci (dvije za studente ekonomije, dvije za studente matematike, dvije za studente računarstva, tj. informatičkih tehnologija, jednu za studente prava i jednu za studente građevinarstva).
Vlada Japana raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dvogodišnje (poslije)diplomske istraživačke studije hrvatskim studentima u četiri studijska programa za studije na japanskim sveučilištima i visokim školama, koji počinju u akademskoj godini 2021. Natječaj se realizira u skladu sa MEXT programom stipendiranja (MEXT – Ministarstvo kulture, sporta, obrazovanja, tehnologije i znanosti). Do sada je više od 70 studenata iz Hrvatske primilo stipendije japanske vlade, te se u sklopu MEXT programa školovalo u Japanu.
Poziv studentima - interni audit ISO...
Poštovane studentice i studenti, pozivamo vas da se odazovete u ponedjeljak, 15. lipnja, u 13.40 na interni audit kojeg održavamo s ciljem unapređenja kvalitete na našem Fakultetu. Vi ste nam najvažniji dionici i vaša povratna informacija nam je jako bitna. Pomognite nam da zajednički gradimo što bolji sustav upravljanja kvalitetom. Tim auditora FET-a
Obavještavaju se studenti da će se svi ispiti u ljetnom ispitnom roku održati u online obliku. O detaljima načina provođenja ispita predmetni nastavnici obavijestit će vas uobičajenim komunikacijskim kanalom korištenim u nastavi kolegija.
Obavijest o provođenju ankete za...
Poštovane studentice i studenti, zbog izvanrednih okolnosti nastalih uslijed pandemijske situacije u kojoj se izravna kontaktna nastava u iznimno kratkom roku izmjestila u online okruženje, Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pripremio je upitnik sa ciljem prikupljanja studentskog iskustva u praćenju nastave na daljinu. Putem e-maila dobit ćete poveznicu na anketu koja će biti dostupna od 2. lipnja do 10. lipnja.
Sveučilišni računski i informacijski centar u Puli objavljuje upute i poveznice na članke s temama najčešće postavljanih upita studenata vezano za korištenje i unaprjeđenje usluge kao i prebacivanja elektroničke pošte na Google Suite for Education. 
Sveučilišna knjižnica u Puli će do daljnjeg pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe te upisa novih korisnika. Rad u čitaonicama neće biti moguć. Od 11. svibnja Knjižnica će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, sa stankom za dezinfekciju prostora od 13 do 14 sati, te subotom od 8 do 13 sati. 
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja da će knjižnica FET-a od 11. svibnja 2020. korisnicima omogućiti posudbu i vraćanje literature ponedjeljkom i četvrtkom od 9-13 sati ,  pri čemu valja slijediti sljedeća pravila:
Obavještavaju se studenti da se uz odobrenje Ureda za istraživanje, umjetnost i projekte Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli provodi istraživanje akademske prilagodbe studenata na našem Sveučilištu pa će putem službenog e-maila studenti primiti poziv s web adresom za ispunjavanje online upitnika.
Studenti koji su prijavili ispit za 6.04.2020. godine mogu pristupiti ispitu u on-line obliku koji će se održati u srijedu 22.04.2020. godine u 12.00 sati. Detaljne informacije možete pronaći na stranici e-učenja predmeta.
Studenti koji su prijavili ispit za 6.04.2020. godine mogu pristupiti ispitu u on-line obliku koji će se održati u srijedu 22.04.2020. godine u 11.00 sati. Detaljne informacije možete pronaći na stranici e-učenja predmeta.
Zbog pandemije virusa COVID-19 tj. otežanog rada službi Sveučilišta i nastavnika, obavještavamo studente da se NATJEČAJ PRODULJUJE do 30. travnja 2020. godine. Dokumente iznimno prihvaćamo bez potpisa i pečata (prijepis ocjena, motivacijsko pismo, pismo preporuke...), OSIM dokumenata kojima se ostvaruju dodatna prava, a koje izdaje nadležna uprava (npr. dokumenti koje izdaje Porezna uprava).     ×      
Svi studenti našeg Sveučilišta od danas imaju mogućnost korištenja aplikacija iz alata Google Suite . Prije svega Google Suite koristimo za primanje i slanje e-pošte, vođenje dijeljenih i osobnih kalendara, e-učenje i grupni rad. Svim studentima omogućeno je korištenje e-pošte na domeni student.unipu.hr, a koristi se za svu službenu komunikaciju unutar Sveučilišta. Studenti su dužni, u komunikaciji s nastavnicima i službama Sveučilišta, koristiti se računom e-pošte na domeni student.unipu.hr, a nastavnici i djelatnici nisu dužni uzimati u obzir poruke poslane s drugih adresa e-pošte. Sve obavijesti uprava Sveučilišta i sastavnica Sveučilišta, odnosno zajedničkih službi, dostavljat će se na adrese studenata na domeni student.unipu.hr.
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.     ×      
Obavještavaju se studenti 2.godine sveučilišnog preddiplomskog studija Poslovne ekonomije, smjera Management i poduzetništvo, da su definirani dodatni izborni kolegiji za ljetni semestar (IV semestar).
Sukladno uvjetima nastale epidemiološke situacije i odluke o organizaciji rada na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli studenti FET-a mogu e-poštom prijaviti temu završnog/diplomskog rada do 15. travnja 2020. godine.
Povjerenstvo za provedbu Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa utvrdilo je Konačnu rang listu studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratnu potporu (pomoć) zbog slabijeg socio-ekonomskog statusa.  
Poštovani studenti, s obzirom na novonastalu situaciju nastava će se održavati online. Ovisno o specifičnostima kolegija i gradiva dio nastave održavat će se putem online emitiranja (u terminima dosadašnjeg rasporeda) dok će ostala nastava biti asinhrona tj. materijali će biti postavljeni na sustav e-učenja , a dodatne konzultacije će se odvijati i putem e-maila. Ispiti, kolokviji i sl. se odgađaju do daljnjeg. Svaki će nastavnik svoje studente e-mailom obavijestiti o terminima i načinu održavanja e-nastave .
Sukladno obavijesti uprave Sveučilišta da će se, uslijed nastale epidemiološke situacije, od ponedjeljka 16. ožujka nastava izvoditi na daljinu molimo sve studente i nastavnike da provjere radi li im ispravno osobni AAI@EduHr korisnički račun. 
Uprava Sveučilišta obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od četvrtka 12. ožujka 2020. ne dolaze na planiranu nastavu. Od ponedjeljka, 16. ožujka, nastava će se izvoditi na daljinu sukladno daljnjim obavijestima.     ×      
Ispitni rok iz kolegija Gospodarstvo EU i Međunarodne financije, planiran 3. travnja 2020., održat će se 26. svibnja 2020., u dvorani 404, u 8:00 h ili on-line u isto vrijeme.
Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa.
Sveučilište dana 6. ožujka 2020. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.
Raspisuje se Natječaj za dodjelu rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2018./2019. koji su se istaknuli ostvarenim uspjehom na studiju, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i ostvarenim postignućima. Rektorova nagrada dodjeljuje se po jednom studentu svake sastavnice. Nagrade uručuje rektor na svečanosti u povodu Dana Sveučilišta (Dies Academicus). Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2020. godine, a prijavu na natječaj mogu podnijeti student osobno ili čelnik sastavnice uz prethodnu suglasnost studenta.
Natječaj Centra za ekonomska...
Centar za ekonomska istraživanja Karlovog sveučilišta u Pragu i ove godine organizira natječaj New Economic Talent namijenjen studentima preddiplomskih studija ekonomskog usmjerenja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz Hrvatske zaključno s 31. ožujka 2020., a glavna nagrada donosi 2.000 USD i mogućnost suradnje s najboljim istraživačima ovog područja.
Sukladno Pozivu studentima za izbor demonstratora u ljetnom semestru u akademskoj godini 2019./2020. i pristiglim prijavama, za demonstratore su odabrani sljedeći studenti/studentice: 0303065527 0303065574 0303066288 0303065093 Odabrani studenti/studentice trebaju se odazvati kratkom sastanku zbog dobivanja uputa vezanih za obavljanje demonstrature. Sastanak će se održati u ponedjeljak 2.3.2020. u 9.30 sati u kabinetu 13.      ×      
Obavještavaju se studenti da se ovaj tjedan odgađaju predavanja iz Njemačkog jezika. Sljedeće predavanje održat će se u čet., 5.03. K.Djaković, prof.
Obavještavaju se studenti da se dana 26. veljače 2020. neće održati konzultacije iz kolegija Njemački jezik te se studenti mogu javiti nastavnici putem e-pošte. Predmetni nastavnik: Kristina Djakov, prof.
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 25. veljače 2020. godine raspisuje Natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza studenata polaznika međunarodnih programa mobilnosti ERASMUS + i CEEPUS.
Raspored grupa  za  vježbe  iz kolegija  Multimedijalni sustavi  za studente 1. godine preddiplomskih studija Informatike (FIPU), Računarstva (OTS) i Poslovne informatike (FET) prema prvom slovu prezimena:   GRUPA 1 Utorak, 11:40-13:15 (dvorana Rinfo, Rovinjska 14): Informatika:   A - K  Poslovna informatika:  A - G Računarstvo:  A - K   GRUPA 2 Utorak, 13:15-14:40 (dvorana Rinfo, Rovinjska 14): Informatika:   L - Ž  Poslovna informatika:  K - Š Računarstvo:  L - Ž
Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima u ljetnom semestru:      ×      
Konzultacije će se održati 24.2.2020. od 18:00 do 19:00. U narednim tjednima konzultacije će se održavati ponedjeljkom od 9:00 do 10:00 u kabinetu 6.   Prof. dr. sc. Sanja Blažević Burić
LEAP Summit jedna je od najvećih međunarodnih konferencija za mlade u Europi. U 2020. okupiti će preko 3.000 sudionika iz 40+ zemalja te preko 80 stručnih predavača iz cijelog svijeta. U 2020. godini LEAP obilježava 5. obljetnicu, a održati će se od 26.-27. ožujka u Zagrebu. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalne tehnologije, održivi razvoj i ekologiju, Europsku uniju, moderne trendove i inovacije te inspirativne priče.
Na studomatu krivo je unesen rok za predmet Ekonometrija, 17.02.2020. u dvorani Istra; zimski ispiti iz predmeta Ekonometrija već su se održali i to: 28.01.2020. te 12.02.2020. tako da se krivo unesen rok neće održati.
Obavjestavaju se studenti da su rezultati uneseni u sustav i objavljeni na e-ucenju.  Doc.dr.sc. Tamara Floricic
Zbog ispita konzultacije će se u četvrtak, 13.2.2020. održati od 15 do 16 sati. Izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Na temelju članka 15. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i članka 2. Odluke o kriterijima za utvrđivanje slabijeg socio-ekonomskog statusa studenata koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-16-1, od 19. veljače 2016. godine i KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-18-2 od 28. veljače 2018. godine) rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 11. veljače 2020. godine raspisao je Natječaj za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog  statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.
  Konzultacije iz kolegija Njemački jezik održat će se u četvrtak, 6.02.u 14.30, umjesto termina u srijedu.                                                                                                                      predmetna nastavnica: K.Djaković
Rezultati pismenog ispitnog roka uneseni su u sustav. Uvid u ispite, sutra, 04.02.2020. - konzultacije, 10,30-11,30, kabinet 54 doc.dr.sc. Tamara Floricic
Zbog ispita konzultacije će se u četvrtak 30.1.2020. održati od 15 do 16 sati. Izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 21. siječnja 2020. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti.
Od petka, 17. siječnja 2020. godine Ured za studente i obrazovne programe radi prema novom radnom vremenu.
EURES Hrvatska u suradnji s njemačkom službom za zapošljavanje, uredom u Kölnu (Bundesagentur für Arbeit, Agentur für Arbeit Köln) otvara poziv inozemnim  studentima/studenticama, zainteresiranima za zapošljavanje u SR Njemačkoj  do najviše 3 mjeseca u kalendarskoj godini tijekom ljetnih praznika.
Podsjetnik: danas počinju pregledi...
Studenti prve godine studija, smjerovi Ekonomija i Informatički management dužni su pristupiti obaveznom sistematskom pregledu  u zgradi ZZJZ IŽ u Puli, Nazorova 23  od 15 sati. Studenti koji ne obave zdravstveni pregled neće moći upisati narednu godinu studija.
Izrada studentskih iskaznica (x-ica)
Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.  
Važno: termini obveznog sistematskog...
Obavještavaju se studenti prve godine studija da su dužni, u terminu koji je objavljen na internetskim stranicama Sveučilišta, pristupiti obaveznom sistematskom pregledu  u zgradi ZZJZ IŽ u Puli, Nazorova 23  od 15 sati. Studenti koji ne obave zdravstveni pregled neće moći upisati narednu godinu studija.
Sveučilište dana 8. studenog 2019. godine raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2019./2020. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita.
Obavještavaju se studenti da se odgađaju predavanja i seminarska nastava predviđeni za petak, 8.11.2019.   Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije održati 7.11. u 13.15- 14.00.                                          predmetna nastavnica: K.Djaković
Obavještavaju se studenti da se u srijedu, 6.11. odgađa nastava te će se ista održati u petak, 8.11. u 14.00.   predmetna nastavnica: K.Djaković
Obavještavaju se studenti da se seminarska nastava iz kolegija Ekonomske metode neće održati u ponedjeljak, 4.11.2019. O narednim terminima održavanja (nadoknade) nastave studenti će biti pravovremeno obaviješteni putem portala za e-učenje. Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Sukladno Pozivu studentima FET-a za izbor demonstratora u akademskoj godini 2019./2020. i pristiglim prijavama, za demonstratore su odabrani sljedeći studenti:  
Predavanja iz kolegija Ekonomske metode održat će se u petak, 25.10.2019., počevši od 8:30 (4 sata predavanja). Seminarska nastava održava se po uobičajenome rasporedu - petkom i ponedjeljkom, ovisno o smjeru. Seminarska nastava će se u petak, 25.10.2019., održati u Stanici 50. Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Odgađaju se predavanja i seminarska nastava iz kolegija Ekonomske metode planirani za petak, 18.10., i ponedjeljak, 21.10. Studenti će biti obaviješteni o nadoknadi nastave putem obavijesti na portalu za e-učenje.   Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u zimskom semestru 2019./2020. godine održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:
Tijekom akademske godine 2019/2020 konzultacije će se održavati četvrtkom od 09.00 do 10.00 sati ili po prethodnom dogovoru putem e-pošte. izv.prof.dr.sc. Kristina Afrić Rakitovac
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije u tekućem tjednu iznimno održati u petak,  11. listopada 2019. od 13.00 do 14.00 sati. Maja Novak Lađarević, pred.
Obavještavaju se studenti smjerova Turizam i Informatički menadžment (grupa 3) da će se vježbe iz kolegija Engleski jezik I/1 umjesto u četvrtak, 10.10.2019. održati u petak, 11.10.2019. od 14 – 16.10 sati, u dvorani 303 . Maja Novak Lađarević, pred.
Obavještavaju se studenti o promjeni tjednog termina konzultacija.  Novi termin: utorak, 10,30 - 11,30  doc.dr.sc. Tamara Floričić
Kako dobiti elektronički identitet u...
Svi studenti koji su upisani na studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju pravo na AAI@EduHr korisnički račun za korištenje sveučilišnih online usluga. U nastavku pročitajte kratke upute za preuzimanje podataka za pristup računu i ne zaboravite odmah promijeniti lozinku!  
Molimo zainteresirane studente FET-a da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima: 
Obavještavaju se studenti da se nastava u ponedjeljak 07.10. neće održati zbog odsustva predmetne nastavnice. Studenti se pozivaju na Informativni dan za studente diplomskog studija koji će se održati u ponedjeljak, od 9.30-10.00, dvorana Pula. Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić  
U zimskom semestru, od 1.10.2019., konzultacije će se održavati četvrtkom od 16 do 17 sati.
Senat Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je na svojoj 27. sjednici održanoj dana 30. rujna 2019. godine donio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o studiranju. Novom izmjenom uklonjena je odredba koja je propisivala da status studenta traje dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija i uvedena nova odredba kojom je regulirano da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa.