Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Vodič za brucoše

Virtualni paket dobrodošlice za sve brucoše sastoji se od od videa i naljepnica za Viber, a sve materijale pripremili su studenti FET-a kako bi brucošima olakšali prve dane na fakultetu.

Vodič za brucoše

Ovaj informativan i zabavan video vodič kojeg su vam pripremile naše studentice Iva i Luna, pomoći će vam da se upoznate sa glavnim lokacijama na kojima ćete provoditi svoje studenstko vrijeme. Saznajte gdje su dvorane, knjižnica, studentski centar, referada i još mnogo toga...

FETcast: Što sve trebam znati kao brucoš

Brucoši, jeste li se već upoznali sa novim terminima? Niste sigurni što je studomat, ECTS bod, seminar, kolokvij… Nema problema, studentice 2. god. diplomskog studija Iva i Luna za vas su ovoj epizodi fakultetskog podcasta podijelile svoja iskustva studiranja, od prvih dana studija do samog kraja, te vam objasnile nove pojmove s kojima se već jeste ili ćete se tek susresti.

Naljepnice za Viber

Studentice Ivana i Milica osmislile su prigodne FET naljepnice za sve Viber korisnike. Preuzmite FET naljepnice u svoj Viber jednostavnim skeniranjem koda kojeg vidite na slici ili putem sljedeće poveznice.

Dobrodošlicu želimo svim novim studentima.