Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Znanstveni rad o prehrambenim...

Na ATMC konferenciji u Heraklionu (Kreta, Grčka) članovi tima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli s ponosom su predstavili znanstveni članak nastao na temelju rezultata istraživanja u okviru projekta TESTEAT.

Rad pod naslovom „Beyond Taste: Motivations and Preferences in Food and Beverage Choices among European Consumers” istražuje čimbenike koji utječu na obrasce ponašanja potrošača povezane s novim prehrambenim potrebama i izborima.

Autori rada su izv. prof. dr. sc. Iva Slivar, izv. prof. dr. sc. Tamara Floričić, mr. sc. Anica Dobran Černjul (FET „Dr. Mijo Mirković”, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Hrvatska) te izv. prof. dr. sc. Francesca Checchinato (Venice School of Management, Sveučilište Ca’ Foscari u Veneciji, Italija).

Popis obavijesti