Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Najava virtualne stručne konferencije...

U tjednu od 17. do 21. siječnja 2022. godine na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (FET) održava se stručna konferencija pod nazivom FET - Business Insights. Organizacija stručne Konferencije jedna je od brojnih aktivnosti kojima se FET uključio u ostvarivanje ishoda EU projekta Stručnom praksom do ranog razvoja karijere (UP.03.1.1.04.0044, Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju, OP Učinkoviti ljudski potencijali, ESF) čiji je nositelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, a koji ima za cilj dodatno osnažiti suradnju Sveučilišta i gospodarstvenika kako bi studenti usvojili odgovarajuće stručne kompetencije i prije stupanja na tržište rada.

Konferencija je otvorena za javnost, a primarno je namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij. Kroz sedam okruglih stolova ili panel izlaganja na kojima će sudjelovati renomirani stručnjaci iz prakse i akademske zajednice, na zanimljiv i pristupačan način prikazat će se i raspraviti odabrane teme iz poslovnog okruženja.

Konferencija se održava isključivo u virtualnom okruženju, putem platforme Zoom te joj mogu pristupiti svi koje zanimaju sljedeće teme iz poslovne prakse:

Više informacija o pojedinim panelima i okruglim stolovima moguće je pronaći na Internet stranicama i društvenim mrežama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković.

Program konferencije:

Popis obavijesti