Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Natječaj za upise na studije u 2022./2023. godini

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu studija u akademskoj godini 2022./2023.

Više o uvjetima upisa možete pročitati u datoteci:

Natječaj za upis na studije u 2022./2023.

 

Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Dodaj odabrani studij na svoju listu:

www.postani-student.hr

Studiraj u Puli - na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli!

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji kao i mogućnost rada uz studij. Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.

Za buduće studente
Photo by Niels Bosman on Unsplash

Vodič kroz Pulu za studente

Dođi u Pulu, studiraj, druži se, pronađi mjesta na kojima možeš degustirati, zabaviti se i naučiti. Istraži naše poznate plaže i kulturne i povijesne znamenitosti. Studiraj u gradu po svačijoj mjeri.

https://studirajupuli.unipu.hr/

Vodič

Publikacija za buduće studente

Vodič kroz Sveučilište predstavit će ti sve studijske programe koje nudi naše Sveučilište te aktivnosti kojima se bavimo. Saznat ćeš više o Sveučilištu i gradu Puli, našim studijskim programima, međunarodnoj suradnji, stručnim aktivnostima, sportu...

Preuzmi Vodič kroz Sveučilište


Obrazovni programi Sveučilišta

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli stremi ka najvišim akademskim vrijednostima i poštuje načelo razvijanja kvalitetnog obrazovanja utemeljenog na ishodima učenja kroz tri razine sveučilišnih studija i cjeloživotno obrazovanje. Ono mora biti sukladno potrebama zajednice i gospodarstva i usmjereno na razvoj pojedinca i društva u regiji. Sveučilište se obvezuje na suradnju sa svim obrazovnim institucijama i razvoj kvalitetnih nastavničkih studija i programa za različita zanimanja.

U nastavku odaberite stranicu o našim studijima, programima cjeloživotnog obrazovanja te ljetnih škola: