Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pripremi se za državnu maturu i postani student Sveučilišta u Puli

Drage maturantice i maturanti, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli tradicionalno za vas organizira besplatne pripreme za državnu maturu. Sve informacije o pripremama za državnu maturu u 2024. godini objaviti ćemo iduće godine. 

U slučaju da ste zainteresirani sudjelovati u budućim pripremama, molimo prijavite se za primanje novosti o pripremama. Prijava je moguća na sljedećoj poveznici: http://eepurl.com/g5Lc3P

Prijavi se

 

Obavijesti o održavanju budućih priprema dostaviti ćemo svim prijavljenima na adresu iz prijave. Obavijesti ćete primiti sa adrese matura@unipu.hr, a moguće da će poruke biti dostavljene u vaš pretinac neželjene pošte. Stoga predlažem da provjeravate i vaš pretinac neželjene pošte (SPAM). 

 

Iskustva dosadašnjih polaznika

Stella: Slušala sam pripreme 2020. i zahvaljujem profesoricama iz matematike i hrvatskog jezika bez kojih zasigurno ne bih ostvarila rezultate koje jesam. Ove pripreme su mi stvarno koristile i puno ste mi pomogli.

Helena: Iako sam vjerojatno kap u moru onih koji pohađaju vaše internetske pripreme za maturu, želim vam reći – hvala! Hvala na izdvojenom vremenu i podijeljenom znanju. Radite izvrstan posao! 

 

Pripremite se za ispite državne mature i ostvarite odlične rezultate.

Potražite više informacija o upisima i dostupnim studijskim programima na Sveučilištu.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Sretno na maturi želi vam vaše Sveučilište, prijatelj maturanata.