Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti knjižnice FET-a

Korištenje novog servisa digitalne...
Nova usluga Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu omogućuje korištenje servisa digitalne dostave dokumenata RapidILL. Servis je namijenjen svim korisnicima Knjižnice te svim knjižnicama u Republici Hrvatskoj u svrhu međuknjižnične brze digitalne dostave članaka i poglavlja iz knjiga. Servis digitalne dostave RapidILL omogućen je u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, a usluga će biti dostupna  bez naknade do kraja 2025. godine . Narudžba digitalne dostave članaka ili poglavlja iz knjiga zaprima se ispunjavanjem  RapidILL online zahtjeva . U obrascu pod broj članske iskaznice NSK (broj knjižnice iz Upisnika knjižnica) članovi Sveučilišne knjižnice u Puli i ogranaka upisuju 907.

Javni poziv za obavljanje...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za ispomoć u obavljanju pomoćnih knjižničarskih poslova u knjižnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, a to su: obavlja inventarizaciju i tekuću inventarnu kontrolu knjižnične građe, posuđuje i razdužuje građu, upisuje članove tj. korisnike Knjižnice vodi evidenciju rezervacija i prepisku s korisnicima, pruža informacije o smještaju građe na policama i u prostoru Knjižnice, pronalazi građu u zatvorenom i slobodnom pristupu po signaturi, tehnički oprema knjige, ulaže građu na police, nadzire rad u čitaonici, sudjeluje u planiranju djelatnosti Knjižnice, sudjeluje u reviziji i otpisu knjižnične građe.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ljetno radno vrijeme
Od 28. srpnja do 26. kolovoza 2022. godine, knjižnica je zatvorena zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za ispomoć u obavljanju pomoćnih knjižničarskih poslova u knjižnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Pozivaju se  studenti i studentice zainteresirani za ispomoć u obavljanju prethodno navedenih poslova da najkasnije do 15. listopada 2021. godine dostave svoju prijavu i životopis (CV) na adresu elektronske pošte fet-knjiznica@unipu.hr s naznakom Javni poziv Knjižnica Fakulteta  ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Autor: Ivica Petrinić
Poštovani korisnici, knjižnica je zatvorena od 28. srpnja do 20. kolovoza 2021. godine. Želimo vam ugodne ljetne praznike. Knjižnica FET-a

Autor: Ivica Petrinić
Poštovani korisnici, povodom nadolazećih blagdana, Knjižnica je zatvorena od 24. prosinca 2020. do 6. siječnja 2021. godine. Želimo vam sretan Božić i veselu Novu godinu.

Javni poziv za obavljanje...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za ispomoć u obavljanju pomoćnih knjižničarskih poslova u knjižnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Autor: Ivica Petrinić
Poštovani korisnici, knjižnica je zatvorena od 27. 7. do 21. 8. 2020. godine. Želimo vam ugodne ljetne praznike. Knjižnica FET-a

Sveučilišna knjižnica u Puli javlja da će knjižnica FET-a od 11. svibnja 2020. korisnicima omogućiti posudbu i vraćanje literature ponedjeljkom i četvrtkom od 9-13 sati ,  pri čemu valja slijediti sljedeća pravila:

Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.     ×