Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti knjižnice FET-a

Poštovani korisnici, povodom nadolazećih blagdana, Knjižnica je zatvorena od 24. prosinca 2020. do 6. siječnja 2021. godine. Želimo vam sretan Božić i veselu Novu godinu.
Javni poziv za obavljanje...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za ispomoć u obavljanju pomoćnih knjižničarskih poslova u knjižnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.
Poštovani korisnici, knjižnica je zatvorena od 27. 7. do 21. 8. 2020. godine. Želimo vam ugodne ljetne praznike. Knjižnica FET-a
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja da će knjižnica FET-a od 11. svibnja 2020. korisnicima omogućiti posudbu i vraćanje literature ponedjeljkom i četvrtkom od 9-13 sati ,  pri čemu valja slijediti sljedeća pravila:
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.     ×