Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studij je namijenjen kandidatima sa ili bez radnog iskustva koji su završili studij i žele dodatno usavršavanje u kontekstu upravljanja ljudskim resursima, strateškog upravljanja i promjena koje donosi društvo znanja na makroekonomskoj i mikroekonomskoj razini. 

Polaznici studija će posjedovati temeljna znanja iz područja upravljanja ljudskim resursima, strateškog menadžmenta   i strategije ljudskih resursa kao i specifična znanja koja se odnose na poslovnu etiku, radno pravo, utjecaj digitalnog poslovanja na ljudske resurse, strateško računovodstvo, menadžerske vještine i upravljanje angažiranošću zaposlenika. Također, steći će znanje o utjecaju društva znanja na inovacije, tržište rada, mobilnost ljudi i kapitala i tehnološke politike.  Znanja će moći primijeniti u svakodnevnome poslovanju, izravno kroz rad s  pojedincima u poslovnom okruženju. Moći će raditi i na složenijim poslovima vezanim za analizu upravljanja ljudskih resursa s obzirom na sveobuhvatno znanje koje pokriva temelje upravljanja ljudskim resursima ali i specifičnostima koje se javljaju u suvremenom poslovanju, u društvu znanja.

Popis kolegija možete pronaći na stranici Struktura studija, a cjelokupni program poslijediplomskog specijalističkog studija možete preuzeti na stranici Nastavni planovi.

Sve dodatne informacije o upisima, programu te dinamici plaćanja možete dobiti u tajništvu studija. Upit možete poslati na elektroničku adresu nklecina@unipu.hr ili telefonski na 052/377-004.