Ljudski resursi i društvo znanja

Studij je namijenjen kandidatima sa ili bez radnog iskustva koji su završili studij i žele dodatno usavršavanje u kontekstu upravljanja ljudskim resursima, strateškog upravljanja i promjena koje donosi društvo znanja na makroekonomskoj i mikroekonomskoj razini. 

Polaznici studija će posjedovati temeljna znanja iz područja upravljanja ljudskim resursima, strateškog menadžmenta   i strategije ljudskih resursa kao i specifična znanja koja se odnose na poslovnu etiku, radno pravo, utjecaj digitalnog poslovanja na ljudske resurse, strateško računovodstvo, menadžerske vještine i upravljanje angažiranošću zaposlenika. Također, steći će znanje o utjecaju društva znanja na inovacije, tržište rada, mobilnost ljudi i kapitala i tehnološke politike.  Znanja će moći primijeniti u svakodnevnome poslovanju, izravno kroz rad s  pojedincima u poslovnom okruženju. Moći će raditi i na složenijim poslovima vezanim za analizu upravljanja ljudskih resursa s obzirom na sveobuhvatno znanje koje pokriva temelje upravljanja ljudskim resursima ali i specifičnostima koje se javljaju u suvremenom poslovanju, u društvu znanja.

Popis kolegija možete pronaći na stranici Struktura studija, a cjelokupni program poslijediplomskog specijalističkog studija možete preuzeti na stranici Nastavni planovi.

Sve dodatne informacije o upisima, programu te dinamici plaćanja možete dobiti u tajništvu studija. Upit možete poslati na elektroničku adresu nklecina@unipu.hr ili telefonski na 052/377-004.


Obavijesti

Obrana specijalističkog poslijediplomskog rada kandidatkine Ivane Škopac "Društveno odgovorno poslovanje vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj"

Ivica Petrinić

Obavještavaju se zainteresirani da će se u petak, 28. veljače 2020. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Društveno odgovorno poslovanje vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj“kandidatkinje Ivane Škopac.

Obrana specijalističkog poslijediplomskog rada kandidatkinje Mojce Tavčar-Benčić "Društveno odgovorno poslovanje u gradovima"

Ivica Petrinić

Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 6. veljače 2020. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Društveno odgovorno poslovanje u gradovima“ kandidatkinje Mojce Tavčar-Benčić.

 

 

Obrana specijalističkog poslijediplomskog rada kandidatkinje Danijele Banko "Usklađenost obrazovanja i osposobljavanja u sektoru turizma s potrebama na tržIštu rada u Istarskoj županiji"

Ivica Petrinić

Obavještavaju se zainteresirani da će se u srijedu, 18. prosinca 2019. godine s početkom u 12.30 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Usklađenost obrazovanja i osposobljavanja u sektoru turizma s potrebama na tržIštu rada u Istarskoj županiji“ kandidatkinje Danijele Banko.

Obrana specijalističkog poslijediplomskog rada kandidatkinje Katarine Nikolić "Problematika kategorizacije obiteljskog smještaja u turizmu"

Ivica Petrinić

Obavještavaju se zainteresirani da će se u utorak, 19. studenog 2019. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Problematika kategorizacije obiteljskog smještaja u turizmu“ kandidatkinje Katarine Nikolić.

 

Obrana specijalističkog poslijediplomskog rada kandidatkinje Silvane Gal "Ulaganje u kvalitetu zaposlenika predškolskog odgoja i obrazovanja kao doprinos unaprjeđenju poslovanja"

Ivica Petrinić

Obavještavaju se zainteresirani da će se u ponedjeljak, 18. studenog 2019. godine s početkom u 10 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "Ulaganje u kvalitetu zaposlenika predškolskog odgoja i obrazovanja kao doprinos unaprjeđenju poslovanja" kandidatkinje Silvane Gal.