Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ljudski resursi i društvo znanja

Cilj studija

Cilj sveučilišnog specijalističkog studija Ljudski resursi i društvo znanja je pružiti polaznicima temeljna znanja iz područja upravljanja ljudskim resursima i strateškog menadžmenta kao i specifična znanja koja se odnose na poslovnu etiku, radno pravo, utjecaj digitalnog poslovanja na ljudske resurse, strateško računovodstvo, menadžerske vještine i upravljanje angažiranošću zaposlenika. Steći će se nove spoznaje o utjecaju društva znanja na inovacije, tržište rada, mobilnost ljudi i kapitala i tehnološke politike. Polaznici će znanja moći primijeniti u svakodnevnome poslovanju, izravno kroz rad s  pojedincima u poslovnome okruženju. Moći će raditi i na složenijim poslovima vezanim za analizu upravljanja ljudskim resursima s obzirom na stečeno sveobuhvatno znanje koje pokriva temelje upravljanja ljudskim resursima ali i specifičnosti koje se javljaju u suvremenom poslovanju, u društvu znanja.

Kome je studij namijenjen?

Studij je namijenjen kandidatima s ili bez radnog iskustva koji su završili studij i žele dodatno usavršavanje u području upravljanja ljudskim resursima, strateškog upravljanja i promjena koje donosi društvo znanja na makroekonomskoj i mikroekonomskoj razini. 

Struktura studija

Popis kolegija možete pronaći na stranici Struktura studija, a cjelokupni program poslijediplomskog specijalističkog studija možete preuzeti na stranici Nastavni planovi.


Novosti - natječaji

Obavijesti