EBSCOhost platforma uvrstila je u rujnu ove godine na popis citiranih časopisa i FET-ov Review of Innovation and Comeptitiveness - RIC. Riječ je o platformi koja okuplja velik broj bibliografskih baza podataka, a također i baze podataka s  cjelovitim tekstom iz različitih područja znanosti.

Prvi broj RIC-a objavljen je 2015. godine, a čimbenik odjeka (IF) mu prema izvješću ISI za 2021.-2022. godinu iznosi 1.459.  Ostale baze u kojima se RIC referira jesu: ERIH PLUS,  Index Copernicus International, Scientific Indexing Service (SIS) database, International Scientific Indexing (ISI), Hrčak, Scilit, DOAJ, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Google Scholar, WorldCat, Crossref, Open Science Directory, BASE (Bielefeld Academic Search Engine).

Pozivamo znanstvenike, nositelje političkih odluka, ekonomske profesionalce i ostale vodeće intelektualce koji proučavaju inovacije i kompetitivnost na mikro i makroekonomskoj razini da nam dostave rezultate svojih teorijskih i empirijskih istraživanja. Urednički tim RIC-a će ih sa zadovoljstvom razmotriti, uputiti u recenzentski postupak i u kratkom roku, bez ikakve naknade, objaviti.

Više informacija o časopisu RIC dostupno je na https://fet.unipu.hr/ric

News list