Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Stipendije "Leaders for...

Njemačka organizacija za mlade COPERNICUS BERLIN, koja djeluje na međunarodnoj razini već 20 godina nudi stipendije za program prakse "Lideri za budućnost" čiji je cilj jačanje profesionalnih vještina.

"Leaders for Future" program je prakse u Berlinu za ambiciozne mlade ljude iz cijelog svijeta. Program je osmišljen kako bi ojačao profesionalne vještine studenata, predstavio međunarodno tržište rada i omogućio umrežavanje. Tijekom boravka u Berlinu studenti će ojačati osobne i socijalne vještine kroz brojne aktivnosti u multikulturalnom društvu. Sudionici će naučiti nositi se s različitim profesionalnim izazovima, raditi u timu na način usmjeren na izvedbu i razviti liderske kvalitete.

Misija programa prakse „Leaders for Future“ je stvoriti dinamično umreženu zajednicu nadahnutih stručnjaka koji imaju viziju pokretanja pozitivnih promjena u zajedničkom održivom svijetu. Program će se realizirati u trajanju od dva mjeseca, točnije, od 28. do srpnja do 22. kolovoza 2021. Prijave su otvorene do 21. veljače 2021. godine

Sudionici programa također se mogu prijaviti za više vrsta stipendije (punu ili djelomičnu stipendiju). Više informacija dostupno je na poveznici. Informacije  su dostupne i na poveznicama na društvenim mrežama:

Facebook:

Instagram:

Youtube:

Twitter:

Linkedin:

Informacije se mogu zatražiti i na email adresu:

Popis obavijesti