Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Udruga Informo, koordinatori konzorcija „Sveučilišta za EU projekte“ izdaju popis programa stručne prakse. EU4EU daje Erasmus+ stipendije za hrvatske studente za sedam programa stručne prakse u Europi.

Studenti imaju priliku unaprijediti svoja znanja i vještine, a u isto vrijeme im program može biti odskočna daska za budućnost i profesionalni razvoj. Studenti koji se odmah prijave imaju šansu dobiti stipendiju i osigurati si stručnu praksu u narednim mjesecima. 

Informacije o procesu prijave dostupne su na sljedećoj poveznici:

Dodatne informacije mogu se zatražiti slanjem e-maila na navedenu adresu ili telefonski: 

U nastavku možete pronaći ponudu stručne prakse: 

ASISTENT ZA EU PROJEKTE – MADRID, ŠPANJOLSKA

Španjolska organizacija koja je aktivna u području projekata za mlade i edukaciju traži studenta za stažiranje u području EU programa i novinarstva. Poželjno prijašnje iskustvo u marketinškim, političkim i internacionalnim aktivnostima. 

 

ASISTENT ZA EU PROJEKTE I KOMUNIKACIJU – VALENCIA, ŠPANJOLSKA

Organizacija koja se bavi ekonomskim razvojem traži asistenta za EU projekte i komunikaciju sa poželjnim iskusvom u marketingu, uređivanju članaka i pisanju na blogu. Znanje WordPressa je plus. 

 

ASISTENT U UREDU ZA STUDENTE – VALENCIA, ŠPANJOLSKA 

Španjolsko sveučilište traži studenta za stažiranje u njihovom uredu za studente. Potrebno zanje španjolskog i engleskog jezika. 

 

ASISTENT NA PROJEKTIMA ZA EU – GRČKA

Konzultantska kompanija traži asistenta za EU projekte. Zadaci studenata bi bili da daje podršku u pripremi EU projekata te općeniti uredski zadaci kao što su priprema projekata, kontaktiranje partnera, priprema potrebne dokumentacije itd. 

 

ASISTENT U MARKETINGU – LONDON, UK

Kompanija specijalizirana za izložbeni dizajn traži asistenta u marketingu sa poželjnim prijašnjim iskustvom u marketingu, komunikaciji te profesionlnim znanjem programa Adobe Photoshop. Trajanje stručne prakse: 3-6 mjeseci, počevši od rujna 2019. godine. 

 

JUNIOR SPECIJALIST ZA POSLOVNI RAZVOJ – RIM, ITALIJA

Startup kompanija u području organziranja putovanja i turizma traži junior specijalista za poslovni razvoj. Posao bi se obavljao u direktnoj komunikaciji sa direktorom kompanije pomažući mu u svim prodajnim i poslovnim aktivnostima. Student treba imati visoku razinu komunikacije na engleskom jeziku (ostali jezici su plus). 

 

PROGRAMER/WEB DIZAJNER/INŽINJER/MEDICINSKI ZNANSTVENIK – RIM, ITALIJA

Istraživačka kompanija traži studente za rad u suradnji sa istraživačkim i razvojnim timom u Rimu. U obzir dolaze kandidati sa sljedećim profilima: 

  • programeri i web dizajneri sa iskustvom u C++/ Fortran ili Python programskom jeziku i dobrim znanjem u rješavanju algoritamskih problema
  • inžinjer sa znanjem računalne dinamike fluida
  • medicinski znanstvenici, radiolozi i kardiolozi sa dobrim poznavanjem anatomije te dišnih i kardiovaskularnih sistema. 
Popis obavijesti