Izraelski predstavnici projekta WILLIAM (Welcome to Israel! Learning & Leading „Internationalization at Home“: Assistance & Management tool) posjetili su Sveučilište Jurja Dobrile u Puli u sklopu International Staff Week-a koji se održao od 27. do 30. svibnja 2019. godine. 

Izraelski predstavnici projekta, skupa sa predstavnicima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, dr. sc. Ivonom Peternel i doc. dr. sc. Deanom Sinkovićem prisustvovali su programu 28. i 29. svibnja 2019. godine na kojemu su razmijenili ideje, smjernice i dosadašnji uspjehe projekta WILLIAM. Također su bili upoznati sa radom Sveučilišta te su imali i organizirani obilazak istoga. 

Izv. prof. dr. sc. Violeta Šugar i dr. sc Roberta Kontušić Pamić predstavile su program Studentskog poduzetničkog inkubatora (SPIN), Međunarodni virtualni inkubator (International Virtual Incubator) koji se provodi u suradnji s izraelskim College of Management Academic Studies (COMAS) iz Rishon LeZiona. U program su uključeni studenti sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Erasmus+ studenti. Studenti su iznijeli stajališta, iskustva koja su stekli tijekom sudjelovanja u spomenutom projektu i boravka na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. 

Uspješnost susreta izraelskih predstavnika programa WILLIAM i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli zaokružen je posjetom Brijuna i Rovinja. 

Pogledajte galeriju fotografija sa skupa:

Popis obavijesti