Pozivaju se studenti na sudjelovanje na jedinom europskom Festivalu o hotelskim operacijama: Hotel Operations Weekend (HOW) Festival. HOW se održao prvi put 2017.godine te je okupio više od 500 sudionika – prvenstveno hotelijera (direktora hotela, voditelja operacija i hotelskih odjela). Panelisti na HOW su bili hotelijeri iz cijele Europe, njih preko 50 (od kojih 35 međunarodnih). Ove godine mogućnost sudjelovanja na HOW  pružaju se i studentima, po mnogo povoljnijim uvjetima, kako bi čuli sve o trendovima u hotelskim operacijama iz prve ruke – od hotelijera. HOW Festival se ove godine održava 3.-5.10. u Poreču, a cijena studentske akreditacije bi iznosila 250,00 kn (85% popusta na regularnu cijenu). 

Studenti turizma, kao budući menadžeri i lideri hrvatskoga turizma, trebali bi sudjelovati na HOW Festivalu jer na najbolji način prate trendove, nove tehnologije i operativne procese unutar hotela. Također, obzirom na brojnost međunarodnih panelista koje studenti nemaju prilike vidjeti svaki dan, istima mogu postavljati pitanja i predstaviti svoje ideje te komunicirati u neformalnom dijelu programa.

Dodatno, HOW Festival je savršeno mjesto za studente jer osim edukacije, radionica, i pregršt profesionalnih i zanimljivih panelista HOW priprema party koji služi umrežavanju sudionika Festivala te tako mogu steći dragocjena poznanstva za budućnost.

Zainteresirani studenti se mogu prijaviti za sudjelovanje putem online prijavnice <https://www.howfestival.com/akreditacije-s/> , a za sve dodatne informacije kolega Fran Mihaljević stoji vam na raspolaganju na fran@howfestival.com <mailto:fran@howfestival.com> .

Popis obavijesti