Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Molimo zainteresirane studente FET-a da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima: 
Sveučilište dana 1. listopada 2020. raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti, student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.  
Obavijest o online provođenju ispita...
Obavještavaju se studenti da će se svi ispiti u rujanskim ispitnim rokovima održati u online obliku. O detaljima načina provođenja ispita obavijestiti će vas predmetni nastavnici. U slučaju novih okolnosti biti ćete pravovremeno obaviješteni.
Studenti se upisuju putem Studomata , ali tek kada polože sve planirane kolegije, jer datumom upisa sustav izrađuje račun temeljem nepoloženih ECTS bodova (do trenutka upisa).       ×      
Poštovani korisnici, knjižnica je zatvorena od 27. 7. do 21. 8. 2020. godine. Želimo vam ugodne ljetne praznike. Knjižnica FET-a
Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2020. godini dodjeljuje ukupno najviše osam stipendija, u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno, za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci (dvije za studente ekonomije, dvije za studente matematike, dvije za studente računarstva, tj. informatičkih tehnologija, jednu za studente prava i jednu za studente građevinarstva).
Vlada Japana raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dvogodišnje (poslije)diplomske istraživačke studije hrvatskim studentima u četiri studijska programa za studije na japanskim sveučilištima i visokim školama, koji počinju u akademskoj godini 2021. Natječaj se realizira u skladu sa MEXT programom stipendiranja (MEXT – Ministarstvo kulture, sporta, obrazovanja, tehnologije i znanosti). Do sada je više od 70 studenata iz Hrvatske primilo stipendije japanske vlade, te se u sklopu MEXT programa školovalo u Japanu.
Poziv studentima - interni audit ISO...
Poštovane studentice i studenti, pozivamo vas da se odazovete u ponedjeljak, 15. lipnja, u 13.40 na interni audit kojeg održavamo s ciljem unapređenja kvalitete na našem Fakultetu. Vi ste nam najvažniji dionici i vaša povratna informacija nam je jako bitna. Pomognite nam da zajednički gradimo što bolji sustav upravljanja kvalitetom. Tim auditora FET-a
Obavještavaju se studenti da će se svi ispiti u ljetnom ispitnom roku održati u online obliku. O detaljima načina provođenja ispita predmetni nastavnici obavijestit će vas uobičajenim komunikacijskim kanalom korištenim u nastavi kolegija.
Obavijest o provođenju ankete za...
Poštovane studentice i studenti, zbog izvanrednih okolnosti nastalih uslijed pandemijske situacije u kojoj se izravna kontaktna nastava u iznimno kratkom roku izmjestila u online okruženje, Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pripremio je upitnik sa ciljem prikupljanja studentskog iskustva u praćenju nastave na daljinu. Putem e-maila dobit ćete poveznicu na anketu koja će biti dostupna od 2. lipnja do 10. lipnja.
Sveučilišni računski i informacijski centar u Puli objavljuje upute i poveznice na članke s temama najčešće postavljanih upita studenata vezano za korištenje i unaprjeđenje usluge kao i prebacivanja elektroničke pošte na Google Suite for Education. 
Sveučilišna knjižnica u Puli će do daljnjeg pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe te upisa novih korisnika. Rad u čitaonicama neće biti moguć. Od 11. svibnja Knjižnica će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, sa stankom za dezinfekciju prostora od 13 do 14 sati, te subotom od 8 do 13 sati. 
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja da će knjižnica FET-a od 11. svibnja 2020. korisnicima omogućiti posudbu i vraćanje literature ponedjeljkom i četvrtkom od 9-13 sati ,  pri čemu valja slijediti sljedeća pravila:
Obavještavaju se studenti da se uz odobrenje Ureda za istraživanje, umjetnost i projekte Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli provodi istraživanje akademske prilagodbe studenata na našem Sveučilištu pa će putem službenog e-maila studenti primiti poziv s web adresom za ispunjavanje online upitnika.
Studenti koji su prijavili ispit za 6.04.2020. godine mogu pristupiti ispitu u on-line obliku koji će se održati u srijedu 22.04.2020. godine u 12.00 sati. Detaljne informacije možete pronaći na stranici e-učenja predmeta.
Studenti koji su prijavili ispit za 6.04.2020. godine mogu pristupiti ispitu u on-line obliku koji će se održati u srijedu 22.04.2020. godine u 11.00 sati. Detaljne informacije možete pronaći na stranici e-učenja predmeta.
Zbog pandemije virusa COVID-19 tj. otežanog rada službi Sveučilišta i nastavnika, obavještavamo studente da se NATJEČAJ PRODULJUJE do 30. travnja 2020. godine. Dokumente iznimno prihvaćamo bez potpisa i pečata (prijepis ocjena, motivacijsko pismo, pismo preporuke...), OSIM dokumenata kojima se ostvaruju dodatna prava, a koje izdaje nadležna uprava (npr. dokumenti koje izdaje Porezna uprava).     ×      
Svi studenti našeg Sveučilišta od danas imaju mogućnost korištenja aplikacija iz alata Google Suite . Prije svega Google Suite koristimo za primanje i slanje e-pošte, vođenje dijeljenih i osobnih kalendara, e-učenje i grupni rad. Svim studentima omogućeno je korištenje e-pošte na domeni student.unipu.hr, a koristi se za svu službenu komunikaciju unutar Sveučilišta. Studenti su dužni, u komunikaciji s nastavnicima i službama Sveučilišta, koristiti se računom e-pošte na domeni student.unipu.hr, a nastavnici i djelatnici nisu dužni uzimati u obzir poruke poslane s drugih adresa e-pošte. Sve obavijesti uprava Sveučilišta i sastavnica Sveučilišta, odnosno zajedničkih službi, dostavljat će se na adrese studenata na domeni student.unipu.hr.
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.     ×      
Obavještavaju se studenti 2.godine sveučilišnog preddiplomskog studija Poslovne ekonomije, smjera Management i poduzetništvo, da su definirani dodatni izborni kolegiji za ljetni semestar (IV semestar).
Sukladno uvjetima nastale epidemiološke situacije i odluke o organizaciji rada na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli studenti FET-a mogu e-poštom prijaviti temu završnog/diplomskog rada do 15. travnja 2020. godine.
Povjerenstvo za provedbu Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa utvrdilo je Konačnu rang listu studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratnu potporu (pomoć) zbog slabijeg socio-ekonomskog statusa.  
Poštovani studenti, s obzirom na novonastalu situaciju nastava će se održavati online. Ovisno o specifičnostima kolegija i gradiva dio nastave održavat će se putem online emitiranja (u terminima dosadašnjeg rasporeda) dok će ostala nastava biti asinhrona tj. materijali će biti postavljeni na sustav e-učenja , a dodatne konzultacije će se odvijati i putem e-maila. Ispiti, kolokviji i sl. se odgađaju do daljnjeg. Svaki će nastavnik svoje studente e-mailom obavijestiti o terminima i načinu održavanja e-nastave .
Sukladno obavijesti uprave Sveučilišta da će se, uslijed nastale epidemiološke situacije, od ponedjeljka 16. ožujka nastava izvoditi na daljinu molimo sve studente i nastavnike da provjere radi li im ispravno osobni AAI@EduHr korisnički račun. 
Uprava Sveučilišta obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od četvrtka 12. ožujka 2020. ne dolaze na planiranu nastavu. Od ponedjeljka, 16. ožujka, nastava će se izvoditi na daljinu sukladno daljnjim obavijestima.     ×      
Ispitni rok iz kolegija Gospodarstvo EU i Međunarodne financije, planiran 3. travnja 2020., održat će se 26. svibnja 2020., u dvorani 404, u 8:00 h ili on-line u isto vrijeme.
Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa.
Sveučilište dana 6. ožujka 2020. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.
Raspisuje se Natječaj za dodjelu rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2018./2019. koji su se istaknuli ostvarenim uspjehom na studiju, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i ostvarenim postignućima. Rektorova nagrada dodjeljuje se po jednom studentu svake sastavnice. Nagrade uručuje rektor na svečanosti u povodu Dana Sveučilišta (Dies Academicus). Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2020. godine, a prijavu na natječaj mogu podnijeti student osobno ili čelnik sastavnice uz prethodnu suglasnost studenta.
Natječaj Centra za ekonomska...
Centar za ekonomska istraživanja Karlovog sveučilišta u Pragu i ove godine organizira natječaj New Economic Talent namijenjen studentima preddiplomskih studija ekonomskog usmjerenja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz Hrvatske zaključno s 31. ožujka 2020., a glavna nagrada donosi 2.000 USD i mogućnost suradnje s najboljim istraživačima ovog područja.
Sukladno Pozivu studentima za izbor demonstratora u ljetnom semestru u akademskoj godini 2019./2020. i pristiglim prijavama, za demonstratore su odabrani sljedeći studenti/studentice: 0303065527 0303065574 0303066288 0303065093 Odabrani studenti/studentice trebaju se odazvati kratkom sastanku zbog dobivanja uputa vezanih za obavljanje demonstrature. Sastanak će se održati u ponedjeljak 2.3.2020. u 9.30 sati u kabinetu 13.      ×      
Obavještavaju se studenti da se ovaj tjedan odgađaju predavanja iz Njemačkog jezika. Sljedeće predavanje održat će se u čet., 5.03. K.Djaković, prof.
Obavještavaju se studenti da se dana 26. veljače 2020. neće održati konzultacije iz kolegija Njemački jezik te se studenti mogu javiti nastavnici putem e-pošte. Predmetni nastavnik: Kristina Djakov, prof.
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 25. veljače 2020. godine raspisuje Natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza studenata polaznika međunarodnih programa mobilnosti ERASMUS + i CEEPUS.
Raspored grupa  za  vježbe  iz kolegija  Multimedijalni sustavi  za studente 1. godine preddiplomskih studija Informatike (FIPU), Računarstva (OTS) i Poslovne informatike (FET) prema prvom slovu prezimena:   GRUPA 1 Utorak, 11:40-13:15 (dvorana Rinfo, Rovinjska 14): Informatika:   A - K  Poslovna informatika:  A - G Računarstvo:  A - K   GRUPA 2 Utorak, 13:15-14:40 (dvorana Rinfo, Rovinjska 14): Informatika:   L - Ž  Poslovna informatika:  K - Š Računarstvo:  L - Ž
Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima u ljetnom semestru:      ×      
Konzultacije će se održati 24.2.2020. od 18:00 do 19:00. U narednim tjednima konzultacije će se održavati ponedjeljkom od 9:00 do 10:00 u kabinetu 6.   Prof. dr. sc. Sanja Blažević Burić
LEAP Summit jedna je od najvećih međunarodnih konferencija za mlade u Europi. U 2020. okupiti će preko 3.000 sudionika iz 40+ zemalja te preko 80 stručnih predavača iz cijelog svijeta. U 2020. godini LEAP obilježava 5. obljetnicu, a održati će se od 26.-27. ožujka u Zagrebu. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalne tehnologije, održivi razvoj i ekologiju, Europsku uniju, moderne trendove i inovacije te inspirativne priče.
Na studomatu krivo je unesen rok za predmet Ekonometrija, 17.02.2020. u dvorani Istra; zimski ispiti iz predmeta Ekonometrija već su se održali i to: 28.01.2020. te 12.02.2020. tako da se krivo unesen rok neće održati.
Obavjestavaju se studenti da su rezultati uneseni u sustav i objavljeni na e-ucenju.  Doc.dr.sc. Tamara Floricic
Zbog ispita konzultacije će se u četvrtak, 13.2.2020. održati od 15 do 16 sati. Izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Na temelju članka 15. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i članka 2. Odluke o kriterijima za utvrđivanje slabijeg socio-ekonomskog statusa studenata koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-16-1, od 19. veljače 2016. godine i KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-18-2 od 28. veljače 2018. godine) rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 11. veljače 2020. godine raspisao je Natječaj za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog  statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.
  Konzultacije iz kolegija Njemački jezik održat će se u četvrtak, 6.02.u 14.30, umjesto termina u srijedu.                                                                                                                      predmetna nastavnica: K.Djaković
Rezultati pismenog ispitnog roka uneseni su u sustav. Uvid u ispite, sutra, 04.02.2020. - konzultacije, 10,30-11,30, kabinet 54 doc.dr.sc. Tamara Floricic
Zbog ispita konzultacije će se u četvrtak 30.1.2020. održati od 15 do 16 sati. Izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 21. siječnja 2020. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti.
Od petka, 17. siječnja 2020. godine Ured za studente i obrazovne programe radi prema novom radnom vremenu.
EURES Hrvatska u suradnji s njemačkom službom za zapošljavanje, uredom u Kölnu (Bundesagentur für Arbeit, Agentur für Arbeit Köln) otvara poziv inozemnim  studentima/studenticama, zainteresiranima za zapošljavanje u SR Njemačkoj  do najviše 3 mjeseca u kalendarskoj godini tijekom ljetnih praznika.
Podsjetnik: danas počinju pregledi...
Studenti prve godine studija, smjerovi Ekonomija i Informatički management dužni su pristupiti obaveznom sistematskom pregledu  u zgradi ZZJZ IŽ u Puli, Nazorova 23  od 15 sati. Studenti koji ne obave zdravstveni pregled neće moći upisati narednu godinu studija.
Izrada studentskih iskaznica (x-ica)
Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.  
Važno: termini obveznog sistematskog...
Obavještavaju se studenti prve godine studija da su dužni, u terminu koji je objavljen na internetskim stranicama Sveučilišta, pristupiti obaveznom sistematskom pregledu  u zgradi ZZJZ IŽ u Puli, Nazorova 23  od 15 sati. Studenti koji ne obave zdravstveni pregled neće moći upisati narednu godinu studija.
Sveučilište dana 8. studenog 2019. godine raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2019./2020. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita.
Obavještavaju se studenti da se odgađaju predavanja i seminarska nastava predviđeni za petak, 8.11.2019.   Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije održati 7.11. u 13.15- 14.00.                                          predmetna nastavnica: K.Djaković
Obavještavaju se studenti da se u srijedu, 6.11. odgađa nastava te će se ista održati u petak, 8.11. u 14.00.   predmetna nastavnica: K.Djaković
Obavještavaju se studenti da se seminarska nastava iz kolegija Ekonomske metode neće održati u ponedjeljak, 4.11.2019. O narednim terminima održavanja (nadoknade) nastave studenti će biti pravovremeno obaviješteni putem portala za e-učenje. Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Sukladno Pozivu studentima FET-a za izbor demonstratora u akademskoj godini 2019./2020. i pristiglim prijavama, za demonstratore su odabrani sljedeći studenti:  
Predavanja iz kolegija Ekonomske metode održat će se u petak, 25.10.2019., počevši od 8:30 (4 sata predavanja). Seminarska nastava održava se po uobičajenome rasporedu - petkom i ponedjeljkom, ovisno o smjeru. Seminarska nastava će se u petak, 25.10.2019., održati u Stanici 50. Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Odgađaju se predavanja i seminarska nastava iz kolegija Ekonomske metode planirani za petak, 18.10., i ponedjeljak, 21.10. Studenti će biti obaviješteni o nadoknadi nastave putem obavijesti na portalu za e-učenje.   Prof.dr.sc. Sanja Blažević Burić
Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u zimskom semestru 2019./2020. godine održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:
Tijekom akademske godine 2019/2020 konzultacije će se održavati četvrtkom od 09.00 do 10.00 sati ili po prethodnom dogovoru putem e-pošte. izv.prof.dr.sc. Kristina Afrić Rakitovac
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije u tekućem tjednu iznimno održati u petak,  11. listopada 2019. od 13.00 do 14.00 sati. Maja Novak Lađarević, pred.
Obavještavaju se studenti smjerova Turizam i Informatički menadžment (grupa 3) da će se vježbe iz kolegija Engleski jezik I/1 umjesto u četvrtak, 10.10.2019. održati u petak, 11.10.2019. od 14 – 16.10 sati, u dvorani 303 . Maja Novak Lađarević, pred.
Obavještavaju se studenti o promjeni tjednog termina konzultacija.  Novi termin: utorak, 10,30 - 11,30  doc.dr.sc. Tamara Floričić
Kako dobiti elektronički identitet u...
Svi studenti koji su upisani na studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju pravo na AAI@EduHr korisnički račun za korištenje sveučilišnih online usluga. U nastavku pročitajte kratke upute za preuzimanje podataka za pristup računu i ne zaboravite odmah promijeniti lozinku!  
Molimo zainteresirane studente FET-a da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori na sljedećim kolegijima: 
Obavještavaju se studenti da se nastava u ponedjeljak 07.10. neće održati zbog odsustva predmetne nastavnice. Studenti se pozivaju na Informativni dan za studente diplomskog studija koji će se održati u ponedjeljak, od 9.30-10.00, dvorana Pula. Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić  
U zimskom semestru, od 1.10.2019., konzultacije će se održavati četvrtkom od 16 do 17 sati.
Senat Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je na svojoj 27. sjednici održanoj dana 30. rujna 2019. godine donio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o studiranju. Novom izmjenom uklonjena je odredba koja je propisivala da status studenta traje dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija i uvedena nova odredba kojom je regulirano da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa.
Rezultati pismenog ispita iz kolegija E-marketing, Upravljanje odnosima s korisnicima usluga - CRM te Menadžment tržišnih komunikacija poslani su na mail.
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije u posljednjem tjednu rujna (od 23. do 27. rujna) održati u četvrtak u 14 sati.
Obavještavaju se studenti da su termini obrane završnih i diplomskih radova na e-učenju. Studenti bi trebali dobiti obavijest i preko referade. Ukoliko postoje dvojbe ili nejasnoće, molim studente da se jave na e-mail. izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Pismeni ispit iz kolegija Marketing proizvoda i inovacija umjesto 18.9. održat će se 20.9.2019. u 9 sati u dvorani 203. Usmeni ispit (za one koji neće prihvatiti predloženu ocjenu) održat će se u 23.9. u 9 h u kabinetu 32.
Obavještavaju se studenti koji su prijavili ispit iz kolegija E-marketing da će se pismeni ispit održati 17.9.2019. u 17 sati u dvorani 202 (a ne u 18 sati kako je to prije bilo određeno)
Obavještavaju se studenti da će se ispit iz Njemačkog jezika održati 20.09.u 16.00, umjesto prethodno najavljenog termina 23.09. predmetna nastavnica: K.Djakovic
U utorak, 10.9. konzultacije se neće održati. Iduće konzultacije su u četvrtak, 12.9.
Ispit iz kolegija Marketing proizvoda i inovacija i Ponašanje kupaca  održat će se u kabinetu 32.
Usmeni ispit održat će se 9.9.2019. u 9 sati. Mjesto ispita bit će objavljeno naknadno (sutra prije ispita).  
Obavještavaju se studenti koji su prijavili ispit iz kolegija E-marketing da će se pismeni ispit održati 3.9.2019. u 17 sati u dvorani 202 (a ne u 18 sati kako je to prije bilo određeno)
Konzultacije će se od 2.9. do 20.9. održavati u sljedećim terminima: 3.9., 10.9., 17.9. od 11 do 12 sati 5.9. od 14,30 do 15,30 12.9. od 14 od 14,30 do 15,00 19.9. od 14,30 do 15,30. Mole se studenti da svoje završne i diplomske radove učine i ispravljaju na vrijeme, da bi se obrane mogle održati do kraja rujna. Izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Poštovani studenti, obaviještavamo vas da će se pismeni ispit iz kolegija Upravljanje cijenama održati 06.09.2019. u 9:00h, u dvorani 203.
Uniline d.o.o. objavljuje natječaj za...
Uniline d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu 4 stipendija studentima/cama završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije. Iznos stipendije je 1.250,00 kn , a razdoblje stipendiranja je od 1.10.2019. do 30.9.2020. godine.  
Obavjestavaju se studenti da ce se konzultacije dana 17.07. odrzati u termun: 10,00-11,00 sati.
Ispit iz kolegija Ponašanje kupaca održat će se 8.7.2019. u 10 sati u kabinetu 32, a ne kako je prije bilo zakazano 5.7.2019.. 
Poštovani studenti, obaviještavamo vas da je ispit iz kolegija Ponašanje kupaca i Međunarodni marketing zakazan za sutra 03.07. premiješten na ponedjeljak 08.07. u 10:00h u kabinetu 32.
Zbog bolesti knižnjica FET-a bit će zatvorena u srijedu 19. lipnja 2019. godine. Zahvaljujemo korisnicima na razumijevanju.
Ispit iz kolegija Ponašanje kupaca održat će se 24.6.2019. u 10 sati u kabinetu 32, a ne 21.6.2019. kako je bilo planirano.
EUROSTUDENT VII je najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja, a provodi se u više od 30 zemalja Europe.
Pozivamo da nam se pridružite kao sudionik te u ugodnoj i kreativnoj atmosferi steknete nova poznanstva i prilike za suradnju. MoodleMoot Hrvatska 2019. održat će se u petak 7. lipnja 2019. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra Srce. Deveti Moodlemoot Hrvatska organiziraju Centar za e-učenje Srca i Centar potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
U srijedu 29. svibnja 2019. godine, u Hotelu Histria u Puli, održati će se radionica na temu društvenih inovacija odnosno društvenog inoviranja. Na radionicu su pozvani članovi akademske zajednice, predstavnici različitih ustanova, udruga, institucija, jedinica lokalne i regionalne samouprave - da sudjeluju i daju svoj doprinos, ali i upoznaju metodu Design thinking i temu društvenih inovacija.
Poziv svim zainteresinama na 9. međunarodnu konferenciju o održivom turizmu koja će se održati od 8.- 10. srpnja 2020. u Madridu, Španjolska u organizaciji Wessex Instituta, Southampton V.B. Više o detaljima konferencije na poveznici: https://www.wessex.ac.uk/conferences/2020/sustainable-tourism-2020 Izv. prof. dr. sc. Mauro Dujmović
Veleposlanstvo Japana raspisalo je u ime japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomski i diplomski (istraživački) studij te stručne studije na visokim školama u Japanu. Stipendije se dodjeljuju za početak studija u Japanu u akademskoj godini 2020./2021.
Pravo na podnošenje zahtjeva za financiranje studentskih aktivnosti/projekta/programa imaju: Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, sve studentske udruge koje su upisane u Upisnik studentskih udruga Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli odnosno studentske udruge uključujući i alumni udruge koje djeluju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, a registrirane su kod drugih nadležnih ustanova. Skupine studenata ili studenti pojedinačno mogu podnijeti zahtjev u okviru zahtjeva Studentskog zbora Sveučilišta. Isti podnositelj može podnijeti više zahtjeva ali svaki na posebnom obrascu. Zahtjevi moraju ispunjavati kriterije za dodjelu sredstava te način vrednovanja studentskih projekata (kriteriji su objavljeni na web stranici Centra u sklopu poziva).
Rezultat suradnje dvaju akademskih institucija (Instituta za poljoprivredu i turizam Poreč i FET-a) je knjiga "Approaches in Tourism Modelling, Collected papers" objavljena od strane renomiranog izdavača DE GRUYTER. Više o izdanju na https://www.degruyter.com/view/product/540847?rskey=UdU2wm&result=2 prof.dr.sc. Jasmina Gržinić Katedra za turizam
Ovim putem obavještavamo studente da se rok za prijavu na Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka za akademsku godinu 2019./2020. produljuje do 15. svibnja 2019. godine. 
Mole se studenti da prate zadnje obavijesti putem e-učenja kolegija. Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Obavještavaju se studenti o novoj publikaciji za potrebe savladavanja kolegija „Uvod u turizam“. Pod nazivom „Uvod u turizam – povijest, razvoj i perspektive“. Ista je prva publikacija (udžbenik FET) uključena u bazu DABAR (digitalni akademski arhiv i repozitorij). Udžbenik prati izvedbeni nastavni plan kolegija te će se više informacija moći pronaći putem dostupnih materijala kolegija (e-učenja). Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić 
Obavještavaju se studenti da će se konzultacije dana  17.04.2019. održati u zamjenskom terminu od 13,00 -14,00 sati.  
Obavještavaju se studenti i nastavnici da se radi obilježavanja Dana Sveučilišta (Dies Academicus) 16. travnja 2019. godine neće održati nastava za redovne studente, međutim, nastava za izvanredne studente te svi planirani kolokviji i ispiti održavaju se prema dosadašnjem planu i rasporedu nastave. 
ESN – Erasmus Student Network Hrvatska organizira godišnji skup svih sekcija i predstavnika u uvali Scott u Kraljevici. Skup će biti održan od 3. do 5. svibnja 2019. godine. Na skupu će se predstaviti sve dosadašnje sekcije, njihov rad i uloga ESN-a u visokoškolskim ustanovama koje su dio Erasmus+ programa.
Mjesto obavljanja posla je knjižnica FET-a, predviđena cijena sata 23,44 kune, potreban broj studenata 2, radno vrijeme 4 sata dnevno.  
Zbog malog broja zaprimljenih prijava za Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka za akademsku godinu 2019./2020., natječaj se  produljuje do 30. travnja 2019. godine.
Rezultati pismenog dijela ispita iz kolegija Ekonomska sociologija održanog 08.04.2019, objavljeni su na stranicama e-učenja. Usmeni dio ispita će se održati 09.04.2019 u 9:00 u kabinetu 14. 
Rezultati ispita (kao i sve potrebne informacije) iz kolegija Mikroekonomska analiza i Mikroekonomija II održanih 02.04.2019. nalaze se na e-learningu. izv.prof.dr.sc. Daniel Tomić
Obavještavaju se studenti da prof.dr.sc. Danijela Križman Pavlović neće održati konzultacije koje su na rasporedu dana 2. travnja 2019. godine poradi službene odsutnosti s posla. Sljedeće konzultacije će se održati 9. travnja 2019. prof.dr.sc. Danijela Križman Pavlović
Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dana 19. veljače 2019. godine objavilo je produljenje Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa (projekt broj 2018-1-HR01-KA107-047054). Natječaj je otvoren do popunjenja mjesta, najkasnije do 31. svibnja 2019. do 23.59h.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dana 19. veljače 2019. godine objavilo je produljenje Natječaja za nastavno i nenastavno osoblje u svrhu podučavanja i stručnog osposobljavanja u okviru Erasmus+ programa (projekt broj 2018-1-HR01-KA107-047054). Natječaj je otvoren do popunjenja mjesta, najkasnije do 31. svibnja 2019. do 23.59h. 
Natječaj za mobilnost studenata u...
Sveučilište dana 7.3.2019. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2019./2020. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta. Prijave na natječaj primaju se zaključno do 8.4.2019. godine, a tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku. 
Obavještavaju se studenti da prate obavijest postavljenu putem e-kolegija.   Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Ured za studente i obrazovne programe Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Preradovićeva 1/1, soba br. 7) do daljnjega neće raditi srijedom u terminu od 14.30 do 16.30 sati već će raditi od ponedjeljak do četvrtka od 9 do 10.30 i od 11.30 do 13.30 sati počevši od srijede 6. ožujka 2019. godine.
Obavijest
Obavijest
Promjena rasporeda:  Obavjestavaju se studenti da ce se zbog preklapanja rasporeda nastava kolegija Poslovanje ugostiteljskih poduzeća - predavanja i seminari održavati u slijedećem terminu:  POUG - Predavanja: utorkom: 14,45-16,10 - dvorana 403 POUG - Seminari: četvrtkom: 14,45-16,10 - dvorana 203   Nastava izvanrednog studija Nastava izvanrednog studija  – Novi termini – Kolegij: POSLOVANJE UGOSTITELJSKIH PODUZEĆA: 07.03.2019. - četvrtak -17,00 - 19,45 -404 13.03.2019.- srijeda -17,00 - 19,45 -  303 21.03.2019.-  četvrtak - 17,00 - 19,45 - 404  27.03.2019.- srijeda -  17,00 - 19,45 -  403 04.04.2019.  - četvrtak - 17,00 - 19,45 - 404   Pozivaju se izvanredni studenti da se za dodjelu tema seminara obrate e-mailom predmetnoj nastavnici na: tfloricic@unipu.hr doc.dr.sc. Tamara Floricic    
Obavijest
Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljici kolegija Menadžment  ukoliko žele biti demonstratori tijekom ljetnog semestra do četvrtka 21.2.2019. u 8:00 sati. Cijena satnice: 23,44 kn Broj sati rada: 4 sata tjedno, 60 sati tijekom semestra  Trajanje demonstrature: od 25.2.-30.9.2018. Uvjeti za izbor kandidata: Za demonstratore se mogu imenovati studenti FET–a  koji su se istaknuli u studiju, koji redovito polažu ispite, nisu ponavljali godinu i koji su postigli prosječnu ocjenu prethodno položenih kolegija najmanje 3.5, te studenti koji su ispit iz kolegija za koji se vrši imenovanje položili s ocjenom najmanje vrlo dobar (4). Student demonstrator mora biti u statusu redovnog studenta, na razini studija na kojoj se izvodi i kolegij na kojemu je demonstrator, ili na višoj razini studija ukoliko se radi o studentu koji je nastavio studiranje na višoj razini studija pri FET – u, te aposlvent preddiplomskog ili diplomskog studija FET – a. Podnošenje prijave i rok za prijavu: do četvrtka 21.2.2019. u 8:00 sati potrebno je svoj interes javiti i životopis dostaviti mbozac@unipu.hr Studenti će osobno biti obaviješteni o konačnom odabiru.
Obavještavaju se studenti da će se ispitni rok održati kako je planirano, 20-02-2019. godine u 08.00 sati u nastavničkom kabinetu 18 upravne zgrade FET-a.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dana 14. veljače 2019. godine raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost studenta na visokoškolskim institucijama u svrhu stručne prakse u okviru programa Erasmus+. Prijave na natječaj se primaju do popunjena mjesta. Tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku...  
Rezultati pismenog dijela ispita kao i datum i vrijeme usmenog ispita iz kolegija Marketing (smjer Marketing), Interni marketing i Upravljanje prodajom objavljeni su na e-ucenju pojedinog kolegija.  doc.dr. Erik Ružić
Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljima kolegija ukoliko žele biti demonstratori tijekom ljetnog semestra na sljedećim kolegijima:   
Rezultati su dostupni na e-učenju. izv.prof.dr.sc. Daniel Tomić
Rezultati ispita održanog 12.02.2019. u 08:00h u dv. Istra nalaze se na e-učenju. Za sve ostale informacije kontaktirati predmetnog nastavnika ili pristupiti redovnim konzultacijama. izv.prof.dr.sc. Daniel Tomić
Podsjećaju se studenti da ispite koje su položili preko kolokvija trebaju prijaviti na prvom ili drugom ispitnom roku, u protivnom se ne može evidentirati ocjena. izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Rezultati ispita iz Ekonomske sociologije održanog 4.2.2019 objavljeni su na stranici e-učenja. Svi studenti koji su položili pismeni dio ispita ili su položili oba kolokvija pozivaju se na usmeni dio ispita koji će se održati u četvrtak 7.2.2019 u 9:00 h u kabinetu 14.
Obavještavaju se studenti da će se isptni rok održati kako planirano, 06.02.2019. godine u 08.00 sati u nastavničkom kabinetu broj 18 upravne zgrade Fet-a.
Rezultati ispita za kolegije Marketing,Interni marketing i Upravljanje prodajom objavljeni su na stranicama e-učenja. Usmeni dio ispita održat će se 01.02.2019., petak u kab 37 sukladno satnici navedenoj na e-učenju. doc.dr. Erik Ružić
Rezultati ispita održanih 29.01.2019. iz kolegija Mikroekonomija (preddiplomska razina), Mikroekonomska analiza i Mikroekonomija II (diplomska razina) kao i upute, nalaze se na e-učenju. Za sve dodatne informacije pristupiti redovnim konzultacijama. izv.prof.dr.sc. Daniel Tomić
Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 28. siječnja 2019. godine raspisuje natječaj za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Mjera kroz koju se olakšava pristup studijima studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa u akademskoj godini 2018./2019. je jednokratna potpora (pomoć) studentima. Odluku o provedenom natječaju i dodjeli jednokratne potpore (pomoći) donosi rektor Sveučilišta. Iznos jednokratne potpore (pomoći) po studentu iznosi: 4.000,00 kuna. Broj jednokratnih potpora (pomoći): 15.
Tražimo studenta za provođenje anketiranja za potrebe znanstvenog projekta iz područja marketinga   Uvjeti: odgovornost i proaktivnost   Satnica: 23,44 kn po satu Rok prijave: 01.02. do 8 sati Prijave isključivo putem e-maila: erik.ruzic@unipu.hr
Rezultati drugog kolokvija iz Ekonomske sociologije održanog 21.1.2019 su objavljeni na stranicama e-učenja. Oni studenti koji nisu položili drugi kolokvij mogu vidjeti svoj rad u vrijeme konzultacija. 
Na temelju članaka 15. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i članka 11. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-08/14-01/01-01, URBROJ: 380-01-01-18-4 od 21. veljače 2018. godine), rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 14. siječnja 2019. godine raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2018./2019.
Obavještavaju se studenti da će se kolokvij II održati 21.01. u 14 h, dv. Pula.   Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Obavještavaju se studenti da je polazak za Zagreb na Advent u četvrtak, 20.12. u 8 i 30 s parkirališta ispred veslačkog kluba (kod bara Pietas Julija). Molim da se dođe 10 minuta ranije kako ne bi kasnili u polasku. Polazak iz Zagreba je u 19 sati.  izv.prof.dr.sc. Ariana Nefat
Rezultati ispita objavljeni su na stranicama e-učenja.
Rezultati ispita i kolokvija iz Ekonomske sociologije održanog 10.12.2018, objavljeni su na e-učenju.
Pozivaju se redoviti studenti navedenog kolegija na predavanja koji će se održati u ponedjeljak, 10.12. , dv. Pula, 13 h. Isti se odnose na prezentaciju rezultata znanstvenog projekta iz područja turizma. Prisustvo je obavezno. prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Obavještavaju se studenti da je predmetna nastavnica objavila dvije publikacije (znanstvenu i stručnu) u obliku e-knjiga koje se mogu pronaći na stranicama sastavnice. S obzirom na brojne upite studenata vezano za noviju literaturu turizma (godina izdanja i primjere prakse) sugerira se uvid u materiju i preporuke kao moguća pomoć prilikom pisanja seminarskih radova/projektnih zadataka.   Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić  
Umjesto redovite nastave (predavanja i seminari) u ponedjeljak, održat će se prezentacija projekta nositeljice kolegija na temu Turizam i eksternalije. Studenti su dužni prisustvovati događaju, 10.12., dv. Pula, 13:00 h Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Zbog službene spriječenosti ispiti kolegija Ponašanje kupaca, Ponašanje kupaca usluga i Međunarodni marketing održat će se sljedećeg dana 11. prosinca u 16 sati u dvorani Pula.
Obavještavaju se studenti da će se najavljeno predavanje ministra turizma održati u srijedu 21.11.2018.  u 11.40 h,  dv. Pula. Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Svakom redovnom i izvanrednom studentu prve godine preddiplomskog studija iz redova nastavnika dodijeljen je  studentski voditelj . Uloga studentskog voditelja je posebno važna na prvoj godini studija kada se studenti upoznaju sa načinom rada u novoj okolini, pravilima studiranja i ponašanja na fakultetu.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će tijekom akademske godine 2018./2019. organizirati potporu studentima s motoričkim poremećajima na Sveučilištu, a pomoću studenta – asistenta u nastavi. Za odabir asistenata u nastavi, ovisno o broju studenata s motoričkim poremećajima, Sveučilište će raspisati natječaj koji će biti dostupan na službenim sveučilišnim mrežnim stranicama najkasnije početkom prosinca. Potpora za studente s motoričkim poremećajima (60% i više) može uključivati potporu pri kretanju (odlazak i dolazak na fakultet te kretanje po prostoru, rješavanje administrativnih procedura, nabavu literature, fotokopiranje) te pomoć u praćenju nastave, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom.   ured@unipu.hr
Pozivamo vas da sudjelujete na radionici Odredište EU: Budućnost mladih u Hrvatskoj u organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, koja će se održati u petak 16. studenog 2018. godine u 11 sati na Filozofskom fakultetu u Puli, Ivana Matetića Ronjgova 1, u dvorani Slavka Zlatića. Radionica je namijenjena mladima, a cilj je u interaktivnom okruženju kroz raspravu istražiti uzroke koji utječu na razinu znanja mladih o Europskoj uniji i njihovim pravima te detektirati primjere njihovih neispunjenih očekivanja od članstva Republike Hrvatske u EU.
Pismeni dio ispita položila je: 1. 0303065179 Usmeni dio ispita održat će se u četvrtak, 15.11.2018. godine u 16.00 sati.
Pismeni dio ispita položili su: 1. 0303062978 2. 0303060328 Usmeni dio ispita održat će se u četvrtak, 15.11.2018., u 16.00 sati.
Pozivaju se cijenjeni studenti da sutra, u utorak, 13.11.2018. godine dođu nakratko radi potencijalnog dogovora za teren. nastavu u kabinet prof. dr. sc. S. Krtalić (kab. 49) u 9:35 sati.
Obavještavaju se studenti prve godine studija da su dužni, u terminu koji je objavljen na intranetskim stranicama Sveučilišta, pristupiti obaveznom sistematskom pregledu  u zgradi ZZJZ IŽ u Puli, Nazorova 23  od 15 sati. Studenti koji ne obave zdravstveni pregled neće moći upisati narednu godinu studija.
U svrhu zabave i rekreacije od 9. studenog počinje grupa za grčke narodne plesove koja će se održavati petkom od 15 do 17 sati u sportskoj dvorani Sveučilišta u Ronjgovoj 1. Dobrodošli su kako djelatnici Sveučilišta tako i studenti...
Dragi studenti i studentice, Eurokonzalting Pula traži studente/apsolvente za obavljanje stručne prakse u trajanju do 6 mjeseci!
Obavještavaju se studenti da će se u petak 26.10.2018. predavanja iz kolegija Engleski jezik I/1 održati u istom terminu u dvorani 203 umjesto u dvorani Pula.                                                                                                                         Prof. dr. sc. Moira Kostić-Bobanović 
Sveučilište dana 23.10.2018. raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost na visokoškolskim institucijama za ljetni semestar akademske godine 2018./2019. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta. Prijave na natječaj se primaju zaključno do 20.11.2018. godine, a tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku.
U Studentskom restoranu Pula od srijede, 17. listopada moguće je doručkovati. Posluživanje doručka bit će radnim danima od 7.30 do 9 sati, subotom od 8 do 9 sati, a nedjeljom i praznikom nije u ponudi. Studenti pravo na doručak, kao i ostale obroke u restoranu ostvaruju putem studentske iskaznice - iksice.
Zahtjevi za obročnom otplatom školarine prilikom upisa u akademsku godinu 2018./2019. mogu se podnijeti do zaključno 22. listopada 2018. godine. Zahtjev podneseni nakon navedenog roka će se odbacivati kao nepravodobni.    
Koordinator za sport i međunarodnu suradnju FET-a poziva studente koji žele postati košarkaški suci da se jave na oglas u nastavku...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli pretplatilo se na ProQuest baze podataka Health Research Premium Collection, SciTech Premium Collection i Social Science Premium Collection, a radi korištenja prilikom pisanja stručnih i znanstvenih radova te provođenja istraživanja. Za kvalitetniju upotrebu baza organiziran je web trening ( webinar ), a održat će 17. listopada 2018. godine od 11 do 12 sati.
Nastava kolegija Upravljanje kvalitetom za izvanredne studente održat će se u zimskome semestru prema sljedećem rasporedu: 27. studeni od 17 do 19.45 u Plavoj vijećnici 4., 11. i 18. prosinca od 17 do 19.45 u Plavoj vijećnici 8. siječnja od 17 do 19.45 u Plavoj vijećnici (stara zgrada FET-a) izv. prof. dr. sc. Violeta Šugar
Obavještavaju se studenti da se nastava iz kolegija neće održati (12.listopada) zbog spriječenosti nastavnice. O nadoknadi će studenti biti obavješteni na narednom satu.   Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u zimskom semestru 2018./2019. godine održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:
Obavještavaju se studenti da će predavanja iz kolegija ICT i društvo započeti u srijedu 10.10.2018. u 12h u dvorani 403, dok će seminarska nastava započeti u ponedjeljak 15.10.2018. u 14.45h u Telekonferencijskoj dvorani u prizemlju zgrade FET-a.
Nastava za studente prve godine diplomskog studija Ekonomije i Poslovne ekonomije, započinje u utorak 9. listopada 2018. godine, prema nastavnom planu i objavljenom rasporedu nastave. Svim studentima prve godine diplomskog studija želimo sretno i uspješno studiranje!
Nadoknada seminarske nastave iz kolegija Međunarodna ekonomija održat će se u petak, 12. listopada 2018., u 8:00 h, u dvorani Istra, osim za studente smjera Informatički menadžment koji će nadoknadu imati u srijedu, 10. listopada 2018., u 8:00 h, u informatičkom kabinetu.
Obavještavaju se studenti da će se nastava za studij uz rad izvoditi prema sljedećem rasporedu;   kolegij Uvod u turizam 15., 22. i 29.10. , dv. 202 , od 17:30 Kolegij Međunarodni turizam 14.11.  od 17 h, dv. 302 22.11. od 18 h, dv. 303 27.11. od 18 h, dv.  303   Prof.dr.sc. Jasmina Gržinić
S obzirom da se nastava iz kolegija Računovodstvena teorija (vježbe) za pojedine studijske smjerove neće održati  u ponedjeljak (neradni dan), definirani su sljedeći termini nadoknade: 09.10.2018., 13.15-14.00 sati (dv. Pula), smjerovi: Informatički management i Management i poduzetništvo 10.10.2018., 10.50-11.35 sati (dv. Istra), smjerovi: Marketinško upravljanje i Turizam Hvala. Adriana Galant   
Poštovani studenti i studentice, na početku svog studentskog puta pozivamo vas da unaprijedite i razvijete vještinu upravljanja vremenom i prioritetima. Naime ova je vještina iznimno značajna za zadovoljstvo pojedinca kako u akademskom, tako i u osobnom životu.
Djelatnici Ureda za studente i obrazovne programe korisnicima neće biti dostupni u srijedu, 3.10. i četvrtak, 4.10. zbog upisa studenata u 1. godinu diplomskih studija te u srijedu, 10.10.2018. godine zbog upisa studenata u 1. godinu preddiplomskih studija u 3. upisnom roku.