Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Natječaj za upis na poslijediplomski...
Studij traje 2 semestra, a završetkom studija stječu se 60 ECTS bodova te akademski naziv sveučilišni/sveučilišna specijalist/specijalistica ljudskih resursa i društva znanja (univ. spec. oec.). Ukupno je ponuđeno 30 mjesta za upis. UVJETI ZA UPIS: Uvjeti upisa na poslijediplomski specijalistički studij Ljudski resursi i društvo znanja

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u srijedu, 10. ožujka 2021. godine s početkom u 17.00 sati održati online obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "ZNAČAJ PODATAKA U OSTVARIVANJU POTENCIJALA DIGITALNE TRANSFORMACIJE" kandidata Kristijana Matasa.

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 7. siječnja 2021. godine s početkom u 17 sati održati online obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "UTJECAJ STILOVA VODSTVA NA UPRAVLJANJE PROMJENAMA" kandidatkinje Karoline Grabovac.

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 15. listopada 2020. godine s početkom u 17.30 sati održati online obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Uloga novih oblika rada u ostvarivanju ekonomske i socijalne sigurnosti u Hrvatskoj“ kandidatkinje Nede Lukić.

Studij traje 2 semestra, a završetkom studija stječu se 60 ECTS bodova te akademski naziv sveučilišni/sveučilišna specijalist/specijalistica ljudskih resursa i društva znanja (univ. spec. oec.). Ukupno je ponuđeno 30 mjesta za upis.

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u petak, 28. veljače 2020. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Društveno odgovorno poslovanje vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj“kandidatkinje Ivane Škopac.

Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 6. veljače 2020. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Društveno odgovorno poslovanje u gradovima“ kandidatkinje Mojce Tavčar-Benčić.    

Obavještavaju se zainteresirani da će se u srijedu, 18. prosinca 2019. godine s početkom u 12.30 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Usklađenost obrazovanja i osposobljavanja u sektoru turizma s potrebama na tržIštu rada u Istarskoj županiji“ kandidatkinje Danijele Banko.

Obavještavaju se zainteresirani da će se u utorak, 19. studenog 2019. godine s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada „Problematika kategorizacije obiteljskog smještaja u turizmu“ kandidatkinje Katarine Nikolić.  

Obavještavaju se zainteresirani da će se u ponedjeljak, 18. studenog 2019. godine s početkom u 10 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "Ulaganje u kvalitetu zaposlenika predškolskog odgoja i obrazovanja kao doprinos unaprjeđenju poslovanja" kandidatkinje Silvane Gal.