Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u petak, 29. listopada 2021. godine s početkom u 12.00 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "RAZVOJ I STANJE KONTROLINGA U REPUBLICI HRVATSKOJ S OSVRTOM NA INSTITUCIONALNE DIMENZIJE KONTROLINGA U EUROPSKOJ UNIJI" kandidatkinje Tee Markov.
Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine s početkom u 9 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada " DOPRINOS PROGRAMA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE UČINKOVITOM UPRAVLJANJU ENERGIJOM U REPUBLICI HRVATSKOJ " kandidata Danijela Perkovića.
Održano gostujuće predavanje gđe...
Dana 17. ožujka 2021. godine u okviru kolegija „Europske ekonomske integracije“ održano je gostujuće predavanje gđe Ivane Dragišić, zamjenice ravnateljice javne ustanove AURORA-e (Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove). Na početku predavanja studenti su upoznati s osnivanjem, ciljevima i djelovanjem AURORA-e.
Obrana specijalističkog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u ponedjeljak, 14. prosinca 2020. godine s početkom u 08.30 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana specijalističkog poslijediplomskog rada "POTICANJE ODRŽIVA RAZVOJA RURALNIH PODRUČJA KROZ PARTICIPATIVNI PROCES" kandidata Morisa Ivančića.
Obrana poslijediplomskog...
Obavještavaju se zainteresirani da će se u ponedjeljak, 13. srpnja 2020. godine s početkom u 9 sati u vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održati obrana poslijediplomskog specijalističkog rada: "Strateški dokumenti kao temelj upravljanja regionalnim i lokalnim razvojem" studentice Emanuele Štokovac Radoš.
Studij traje 2 semestra, završetkom studija stječe se 60 ECTS bodova te akademski naziv sveučilišni/sveučilišna specijalist/specijalistica europskih integracija, regionalnog i lokalnog ekonomskog razvoja (univ. spec. oec.). Ukupno je ponuđeno 30 mjesta za upis.