Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti studija Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment


Dana 11. svibnja 2019. godine na Fachhochschule Burgenland, Eisenstadt u Austriji održana je promocija za prvu generaciju doktoranada sveučilišnog poslijediplomskog međunarodnog doktorskog studija Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment. 

Radi se o jedinstvenom doktorskom međunarodnom programu Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković pokrenutom 2014. godine u suradnji sa tri partnerska učilišta i to Fachhochschule Burgenland, Austrija, University of Economics, Faculty of International Relations, Bratislava, Slovačka i University of West Hungary, Doctoral School István Széchenyi, Šopron, Mađarska. Naknadno su se programu pridružili Sveučilište Sjever, Hrvatska, Czech University of Life Sciences, Prag, Češka Republika i sveučilište u Mostaru, Bosna i Hercegovina.

Združeni doktorski program je dizajniran za osobe koje su željne usavršiti svoje vještine s aktualnim znanstvenim saznanjima na području kvalitativnih i kvantitativnih analiza i analitičkih alata unutar EU.

Završetkom programa stječe se titula međunarodno priznatog doktorata iz međunarodnih ekonomskih odnosa i menadžmenta, utemeljenog na znanstvenom istraživanju i najnovijim znanstvenim spoznajama.

Promociji su prisustvovali brojni rektori, prorektori i profesori sa partnerskih učilišta. Našu ustanovu su predstavljali prof. dr. sc. Alfio Barbieri, rektor, prof. dr. sc. Nevenka Tatković, prorektorica za studente, obrazovne programe i suradnju i prof. dr. sc. Robert Zenzerović, dekan Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”.

Ponosni smo da je u prvoj generaciji doktoranada našu ustanovu predstavljala Voditeljica Ureda za partnerstvo i projekte, dr. sc. Ivona Peternel kojoj ovom prilikom još jednom čestitamo. 

Pogledajte galeriju fotografija sa svečane promocije doktoranada.

Popis obavijesti

Važni dokumenti studija