INFORMACIJE ZA
KORISNE POVEZNICE
Fakultet ekonomije i turizma "dr. Mijo Mirković" ove godine kreće s organizacijom novog cjeloživotnog programa Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo. Program je namijenjen korisnicima sa završenim srednjim obrazovanjem, studentima FET-a te korisnicima s radnim iskustvom koji se žele dodatno usavršavati u kontekstu ugostiteljstva i hotelijerstva, (eno)gastronomije i nutricionizma uz poseban naglasak na strateški menedžment, upravljanje promjenama u turizmu, menedžmenta odnosa sa gostima, komunikacijske vještine i na inovacije u ugostiteljstvu i menedžmentu uopće. Natječaj je otvoren do 10. listopada 2021. Više o uvjetima prijave, natječajnoj dokumentaciji i početku programa možete pročitati u nastavku.
Za prijavu je potrebno priložiti sljedeće dokumente:
Cijena programa iznosi 4.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u dva (2) jednaka obroka.
Cijena programa za redovne i izvanredne studente Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" iznosi 3.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u četiri (4) jednaka obroka.
Prijave, s naznakom "prijava za program Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo", mogu se poslati preporučeno putem pošte na adresu:
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Ured br. 13)
Preradovićeva 1/1,
52100 Pula
ILI
dostaviti skenirano na adresu elektroničke pošte: fet-cjelozivotni@unipu.hr.
Rok prijave do 10. listopada 2021.
Informacije na tel. 052/377-004 ili putem maila: fet-cjelozivotni@unipu.hr.
Početak predavanja na programu predviđen je od petka 15.10.2021. godine s početkom u 17.00 sati.
Predavanja na Programu održavati će se četvrtkom i petkom u poslijepodnevnim satima te subotom u jutarnjim satima u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u skladu sa epidemiološkim mjerama koje će vrijediti u trenutku pohađanja programa.