Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Obavijest o početku predavanja na...
Obavještavaju se svi prijavljeni polaznici kako će predavanja na cjeloživotnom programu "Priprema i provedba EU projekata" započeti u petak, 5. studenog 2021. godine s početkom u 17 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Dvorani 402.

Produžen natječaj za upis polaznika...
Zbog velikog broja upita za novi cjeloživotni program Priprema i provedba EU projekata u organizaciji Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", rok za prijavu polaznika produžen je do 1. studenog 2021. godine . Više o uvjetima prijave, natječajnoj dokumentaciji i početku programa možete pročitati u nastavku.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Natječaj za upis polaznika na program...
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" ove godine kreće sa organizacijom novog cjeloživotnog programa Priprema i provedba EU projekata . Program je namijenjen svim zainteresiranim osobama koje se žele educirati u području pripreme i provedbe EU projekata te time steći nova znanja i praktične vještine iz područja financiranja projekata iz EU fondova, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora. Cilj je na praktičnim primjerima i aktualnim natječajima osposobiti polaznike za kvalitetnu pripremu i učinkovitu provedbu razvojnih projekata. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2021. Više o uvjetima prijave, natječajno dokumentaciji i početku programa možete pročitati u nastavku.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Održan info dan programa...
U subotu, 8. svibnja 2021. godine, na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli održan je Info dana programa "Priprema i provedba EU projekata". Riječ je o novom programu cjeloživotnog učenja FET-a koji je namijenjen svim zainteresiranim osobama koje se žele educirati u području pripreme i provedbe EU projekata te time steći nova znanja i praktične vještine iz područja financiranja projekata iz EU fondova, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora. Na Info danu svi zainteresirani imali su priliku upoznati predavače, dobiti informacije iz prve ruke o samoj provedbi programa i očekivanim rezultatima te postaviti sva pitanja koja ih zanimaju iz područja pripreme i provedbe EU projekata.

Info dan „Priprema i provedba EU...
Nakon održane konferencije povodom najave i predstavljanja programa cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom Priprema i provedba EU projekata, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u subotu 8. svibnja 2021., s početkom u 10 sati, organizira Info dan za sve zainteresirane osobe i javnost  koja se želi educirati u području pripreme i provedbe EU projekata te time steći nova znanja i praktične vještine iz područja financiranja projekata iz EU fondova, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora.

Predstavljanje novog programa...
Dana 8. travnja 2021. godine na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” održana je konferencija za medije povodom najave i predstavljanja programa cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom Priprema i provedba EU projekata . Riječ je o programu namijenjenom svim zainteresiranim osobama koje se žele educirati u području pripreme i provedbe EU projekata te time steći nova znanja i praktične vještine iz područja financiranja projekata iz EU fondova, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora. Cilj programa je na praktičnim primjerima i aktualnim natječajima osposobiti polaznike za kvalitetnu pripremu i učinkovitu provedbu razvojnih projekata.