Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pred maturantima koji prijavljuju studijske programe ovih je dana jedna od važnijih odluka ovih dana, koji fakultet upisati! Kako bi im olakšali izbor, predstavnici našeg Sveučilišta predstavili su prijediplomske programe. Dekanica fakulteta izv. prof. dr. sc. Ksenija Černe predstavila je našu studijsku ponudu, online studij te prednosti koje studenti dobivaju upisom na naš fakultet. Pogledajte video reportažu iz vijesti TV Nove Pula u nastavku.

Na prijediplomskoj razini najveći je interes već tradiocionalno za Fakultet ekonomije i turizma koji je i najveća sastavnica Sveučilišta. 

Na prijediplomskoj razini studenti mogu odabrati programe redovne i izvanredne prijediplomske i diplomske studijske programe Poslovne ekonomije koji obuhvaća smjerove Financije i računovodstvo/Financijski management, Management i poduzetništvo, Marketing te Turizam, potom Primijenjene ekonomije - program dostupan i kao online izvanredni studij, te interdisciplinarni studij Kultura i turizam.

Uz studijske programe koji su prilagođeni tržištu rada, dekanica je naglasila da studenti obavljaju stručnu praksu kod naših partnera te da ih potičemo da provedu semestar ili cijelu godinu u inozemstvu kroz programe mobilnosti. Pohvalila je i brojna studentska postignuća u sportu te brojnim nastavnim i izvan nastavnim aktivnostima. Detalje pogledajte u video reportaži TV Nove Pula, a informacije o kvoti i upisu potražite u natječaju za upis.

Popis obavijesti