Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti treće godine preddiplomskog studija smjera Marketinško upravljanje upoznali su se sa radom neprofitne udruge za zaštitu životinja Snoopy iz Pule. Uz to, kroz praktični projekt svojim su zalaganjem i marketinškim znanjem pridonijeli boljitku zajednice. Saznajte sve detalje u nastavku.

Gostujuća predavanja stručnjaka iz prakse sastavni su dio nastave. Studenti završne godine prijediplomskog studija Poslovne ekonomije, smjera Marketinško upravljanje prošli su se semestar imali prilike upoznati sa radom neprofitne udruge za zaštitu životinja Snoopy. U okviru kolegija Menadžment tržišnih komunikacija, održano je gostujuće predavanje volonterke i tajnice udruge. 

Tijekom predavanja studenti su mogli čuti više informacija o samoj udruzi, procesu udomljavanja, problemima udruge, te svim pozitivnim stvarima koje se u udruzi svakodnevno događaju. U sklopu kolegija studenti su imali i praktičan zadatak koji je imao za cilj prikazati pozitivan utjecaj udruge na zajednicu. Studenti su tako osmislili kampanje za društvene mreže udruge koje su za cilj imale podizanje osviještenosti građana o problemu napuštenih pasa te poticanje na posjet udruzi i uključivanje u aktivnosti šetnje pasa.  

Koristeći svoja marketinška znanja i radeći u timu studenti su izradili prijedloge kampanji, pri čemu  neke od njih možete pronaći u nastavku: 
 

 

 

 

 

Ovim društveno korisnim zadatkom, te svojim znanjem, trudom i zalaganjem, naši studenti pridonijeli su boljitku zajednice.  

Svi zainteresirani mogu posjetiti udrugu u toku tjedna svaki dan od 10 do 13 sati, te nedjeljom od 10 do 14 sati bez najave. Prilikom posjeta mogu se prošetati psi koji se trenutno nalaze u udruzi, te na taj način pomoći volonterima i usrećiti jednog četveronožnog ljubimca.

 

Popis obavijesti