Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti Marketinga osvojili 2. i 4....

Studenti smjera Marketinško upravljanje pri FET-u ostvarili su odlične rezultate u finalu Digitalnog inovacijskog inkubatora. Dva tima studenata svoja su rješenja predstavili pred stručnim žirem koji je njihov rad, trud i cjelokupno rješenje proglasio 2. i 4. najboljim. Za drugo mjesto, studenti su i nagrađeni sa novčanim iznosom od 1.000 Eura. Saznajte sve detalje u nastavku. 

Digitalni inovacijski inkubator je projekt na koji se mogu prijaviti studenti svih fakulteta, a s ciljem učenja o kreativnosti i inovacijama, povezivanja s vodećim kompanijama u regiji i razvijajnja primjenjivih inovativnih rješenja u odabranim industrijama. U ovogodišnjem projektu, studenti su svoja rješenja mogli izraditi za vodeća hrvatska poduzeća: Hrvatski Telekom, Jamnica, Raiffeisen Bank, Studenac market, Nova TV, Školska knjiga i Sinteza poliklinika.

Studenti diplomskog studija Marketinškog upravljanja svoj angažman na projektu započinju kao nastavni projekt. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg rezultata prethodne generacije studenata, i ove godine naši studenti nastavljaju ostvarivati odlične i impresivne rezultate. 

Na ovogodišnjem projektu, dva tima studenata plasirali su se u veliko finale Digitalnog inovacijskog inkubatora te su predstavili svoja rješenja za NovuTV i polikliniku Sinteza pred stručnim žirijem u Zagrebu.

2. mjesto u iznosu od 1.000 Eura osvojila je aplikacija "NovaVision" koju su kreirali Isabella Popović, Josip Rogalo, Mateo-Marko Pauletić i Lara Ljubenović za medijsku kuću Nova TV.

4. mjesto osvojila je ideja "Iza scene" koju su osmislile Tadea Pelcman, Helena Malnar, Eleonora Vitasović i Nicol Damianić za polikliniku Sinteza.

Studente su u njihovom predstavljanju u finalu kao i cjelokupnoj izradi projekta pratile i mentorirale profesorica Danijela Križman Pavlović i asistentica Tijana Pavelić Brkić

Uz zahvale za mentorstvo i podršku profesoricama, o svojem iskustvu na ovom projektu, studenti koji su osvojili impresivno 2. mjesto, kažu: "Sudjelovanje u Digitalnom inovacijskom inkubatoru omogućilo nam je da oslobodimo svoju kreativnost, steknemo mnoštvo korisnih znanja i upoznamo utjecajne ljude iz poslovnoga svijeta. Spajanjem ideja i kreativnosti svih članova tima rodila se ideja NovaVisiona u čijem smo razvijanju doista uživali. Naposlijetku, našu su ideju nagradili drugim mjestom čime smo dobili potvrdu da smo na dobrome putu te nam to daje dodatan vjetar u leđa."  

Čestitamo studentima na uloženom trudu i uspješnim rezultatima. 

Pogledajte i galeriju fotografija

Popis obavijesti