Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Terenska nastava: Dan otvorenih vrata...

Studenti Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", u četvrtak 18. svibnja sudjelovali su u terenskoj nastavi u kampu Polari, u Rovinju.

U sklopu projekta „Zapošljavanje u kampingu“ čiji je nositelj kamping udruženje Hrvatske (KUH), a FET jedan od partnera, jedna od aktivnosti bila je upravo navedena terenska nastava za studente i učenike strukovnih turističkih škola. Projekt financira Ministarstvo turizama i sporta.   

Tijekom eventa Dana otvorenih vrata kampa, sav menadžment kampa Polari bio je na raspolaganju studentima. Posjet kampu uključio je razgled svih funkcija objekta: recepcija, domaćinstvo, služba za održavanje, animacija i sport, restorane i barove. Na recepciji nas je dočekao voditelj recepcije koji je studente uputio u recepcijsko poslovanje. Voditeljice domaćinstva upoznale su studente u svoje ključne zadaće i omogućile su razgled premium mobilnih kućica.

Služba za održavanje objasnila je veličinu i opseg aktivnosti pod njihovom ingerencijom. Tijekom ručka,  prezentaciju svog odjela je održala voditeljica hrane i pića. Voditelji animacije i sporta također su dočarali ljepotu obavljanja posla u prirodi i komunikaciju s gostima, ali i neke od izazova s kojima se svi ostali u menadžmentu suočavaju.

Studenti su bili zadovoljni obilaskom, a posebno osobnim pričama menadžmenta čiji ih je put inspirirao.

Popis obavijesti