Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U organizaciji Udruge poduzetnika u hoteljerstvu Hrvatske (UPUHH), a uz ostale partnerske udruge i institucije među kojima je i FET, nastavlja se drugi ciklus edukacija pod nazivom “UPUHH Hotel Academy”. Program se održava online, te je za naše nastavnike i studente besplatan.
 

S ciljem da se studentima i ostalim korisnicima približi hotelijerstvo kao i mogućnosti za profesionalni razvoj u toj branši, nastavlja se drugi ciklus edukacija u kojemu je fokus stavljen na hotelske operacije. Edukacijama su obuhvaćena područja hrane i pića, recepcije, hotelskog domaćinstva, animacije, operacije luksuznih hotela, digitalizacije i održivosti.

Program vode domaći i inozemni pedavači sa bogatim iskustvom u praksi. Program je organiziran u modulima te se u potpunosti provodi online. Prvi modul zakazan je za 24. veljače dok se ostali odvijaju kroz ožujak.

Više o temama možete pronaći u brošuri, a ukoliko ste zainteresirani, prijava je moguća putem sljedeće poveznice. Prijaviti se možete za jedan ili više modula.

Preuzmite brošuru:

 

Popis obavijesti