Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Profesor dr. sc. Robert Zenzerović predstavio je novi način učenja računovodstva za učenike, ali i za odrasle. Riječ je o video serijalu ‘Računovodstvena avantura’ gdje se kroz storytelling objašnjavaju osnove računovodstva.

Za portal srednja.hr, prof. Zenzerović objasnio je kako računovodstvo danas više nije puko ‘prikupljanje i obrada podataka’, već je taj ‘dosadni’ dio posla zapravo nestao zahvaljujući tehnologiji, a ljudi se bave sasvim novim aspektom tog posla, poput forenzičnog računovodstva.

Kako bi skinuo tu stigmu s predmeta kojeg ujedno i predaje, pokrenuo je svoj YouTube kanal gdje kroz storytelling na zanimljiv način objašnjava osnovne pojmove iz računovodstva. Tako je na neki način postao novi ‘Toni Milun’, ali za računovodstvo: "Video materijali i pristup storytellinga učinili su mi se kao odličan koncept, a povratne informacije koje dobivam vrlo su pozitivne. Istovremeno, imam priliku putem videa promovirati svoju zemlju, regiju i grad."

Pročitajte sve detalje kako i zašto je nastao serijal Računovodstvena avantura u cijelom članku na srednja.hr:

Prvi video u serijalu Računovodostvene avanture možete pogledati u nastavku, a sve ostale potražite na YouTube kanalu 'Računovodstvo za svakoga'.

Popis obavijesti