Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” sudjelovali su na jubilarnom 30. savjetovanju Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji 10. i 11. studenog 2022. pod nazivom "Ekonomska politka Hrvatske u 2023.”

Hrvatsko društvo ekonomista ovog je tjedna u Opatiji obilježilo svoje jubilarno 30. po redu savjetovanje “Ekonomska politika Hrvatske u 2023”, na kojemu su sudjelovali studenti diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković”. Tijekom tri dana, kroz zanimljiva predavanja i dinamične panel rasprave, poruke o prošlim, trenutnim i budućim dimenzijama ekonomske politike Hrvatske ponudili su brojni profesori i studenti hrvatskih ekonomskih fakulteta, istaknute menadžerice i menadžeri, strani gosti i drugi sudionici.

Uz studente bili su dekanica FET-a izv. prof. dr. sc. Ksenija Černe, prodekan za znanstveno-istraživački rad prof. dr. sc. Manuel Benazić, profesor. dr. sc. Dean Učkar i FET alumni i asistent Danijel Petrović, mag. oec. Studenti su prisustvovali Panelu “Budućnost obrazovanja / potencijali za poduzetništvo" u kojem su aktivno sudjelovali u diskusiji postavljajući pitanja panelistima iz akademske zajednice, ali i iz prakse. 

Posljednjeg dana skupa, studenti su poslušali izlaganje direktorice sektora za Strateški razvoj poslovanja Podravke d.d. na temu “Svijet stalnih promjena - kako o(p)stati u konkurentskom okruženju”, a nakon istog aktivno su sudjelovali u diskusiji panela pod temom “Kako i kamo - globalna i hrvatska perspektiva” u kojem je uz renomirane predstavnike akademske i poslovne zajednice sudjelovala i dekanica FET-a izv. prof. dr. sc. Ksenija Černe.

Studenti i nastavno osoblje FET-a vesele se pozivu na sudjelovanje na Savjetovanju Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji i sljedeće godine. 

Pogledajte i našu galeriju fotografija sa skupa koje je zabilježio naš Danijel Petrović!

Photo credits: Danijel Petrović

Popis obavijesti