Opcije pristupačnosti Pristupačnost

10. međunarodna konferencija...

Financije, ekonomija i turizam središnje su teme ovogodišnje trodnevne međunarodne znanstvene konferencije „Finance, Economics and Tourism“ (FET 2022) koju već tradicionalno, devetu godinu zaredom organizira Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (FET) iz Pule, a održat će se od 22. do 24 rujna 2022. godine u Puli u zgradi fakulteta.

Riječ je o renomiranoj konferenciji koja neprekidno i iznova potiče kritičko promišljanje, dijalog i suradnju, te konstruktivno odgovaranje na (kon)kurentne pritiske i izazove suvremenih globalnih trendova. FET 2022 okupit će znanstvenike i stručnjake koji će preispitati i raspravljati o spomenutim, ali i ostalim istaknutim ekonomskim temama, kao i tematikama ostalih područja i disciplina, sa ciljem profesionalnog i integriranog osvještavanja i pristupa aktualnoj globalnoj i regionalnoj problematici.

Plenarnu sesiju održat će afirmirani znanstvenici i profesori Milford Bateman, Tanja Mihelič i Mirza Nawazish. Tijekom konferencijskih dana održat će se ukupno šest sesija uz razgovore i druženja, te četrdesetak izlaganja domaćih i međunarodnih eminentnih profesora, znanstvenika, predavača i stručnjaka iz gospodarstva. Uz zbornik radova konferencije, najbolji će radovi biti objavljeni u međunarodno priznatom časopisu FET-a „Economic Research – Ekonomska istraživanja“, koji je  uvršten u Current Contents, najpopularniju bazu podataka, izazovnu zbog izuzetno visokih kriterija odabira.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, te Turističke zajednice Grada Pule.

Program konferencije nalazi se na:

https://fet.unipu.hr/fet2022/about_the_conference/conference_program

Konferenciju je moguće pratiti preko sljedećih linkova:

Conference Opening and Panel Session on Microfinance and fintech finance: https://unipu-hr.zoom.us/j/98154121764

Room 302: https://unipu-hr.zoom.us/j/96555778338

Room 303: https://unipu-hr.zoom.us/j/92852254738

Popis obavijesti