Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti FET-a koji obrađuju...

CRODMA Hrvatska udruga za direktni i interaktivni marketing dodijelila je nagradu za posebna studentska postignuća, najbolji diplomski i završni rad, studentici Kristini Daljevec, za diplomski rad "Kako konzumira medije Generacija Z" i studentu Kristianu Davidu Stankoviću za završni rad "Invazivnost marketinga".

O nagradama bivši studenti kažu:

  • Kristina Daljevec: “Zadovoljstvo mi je i iznimna čast primiti ovo priznanje te bi se na tome zahvalila Hrvatskoj udruzi za direktni i indirektni marketing- CRODMA, svim profesorima koji su se uporno trudili prenijeti mi svoje znanje za vrijeme studiranja, te posebno mentoru izv. prof. dr. sc. Eriku Ružiću i sumentoru izv. prof. dr. sc. Draganu Benaziću. Za mene ovo priznanje ima puno dublje značenje jer je primljeno uz poticaj mentora i FET-a na kojem sam studirala, a dodijeljeno je na konferenciji u Varaždin u gradu u kojem sam rođena.“
  • Kristian David Stanković: “Želio bih se zahvaliti mentoru na ukazanoj potpori i inicijativi da prijavim rad na CRODMU. Ujedno se želim zahvaliti svojoj majci zbog koje sam odlučan u postizanju svojeg maksimuma.”

Popis obavijesti