Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Produžen natječaj za upis polaznika...

Zbog velikog broja upita za novi cjeloživotni program Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo u organizaciji Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", rok za prijavu polaznika produžen je do 1. studenog 2021. godine.

Više o uvjetima prijave, natječajnoj dokumentaciji i početku programa možete pročitati u nastavku.

Za prijavu je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

  1. Ispunjen Prijavni list,
  2. Preslika identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica),
  3. Dokaz o državljanstvu,
  4. Preslika rodnog lista,
  5. Preslika svjedodžbe o završenoj srednjoj školi ili diploma fakulteta (obvezno priložiti i rješenje o priznavanju inozemne srednjoškolske/visokoškolske kvalifikacije ukoliko je kvalifikacija stečena izvan Republike Hrvatske),
  6. Ispunjen zahtjev za obročnu otplatu Programa (ukoliko polaznik želi iznos seminara platiti u dvije rate) - Zahtjev za obročnu otplatu,
  7. Potvrda o studentskom statusu.

Cijena programa iznosi 4.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u dva (2) jednaka obroka.

Cijena programa za redovne i izvanredne studente Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" iznosi 3.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u četiri (4)  jednaka obroka.

Rok za dostavu dokumentacije je 1. studeni 2021. godine.

Prijave, s naznakom "prijava za program Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo", dostavljaju se skenirano na adresu elektroničke pošte: fet-cjelozivotni@unipu.hr.

Početak predavanja na programu predviđen je od četvrtka 4.11.2021. godine s početkom u 17.00 sati.

Predavanja na Programu održavati će se četvrtkom i petkom u poslijepodnevnim satima te subotom u jutarnjim satima u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u skladu sa epidemiološkim mjerama koje će vrijediti u trenutku pohađanja programa.

Detaljan sadržaj programa dostupan je na:

Informacije na tel. 052/377-004 ili putem maila:  fet-cjelozivotni@unipu.hr.

Popis obavijesti