Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv na svečanu promociju...

Čast nam je pozvati vas na svečanu promociju diplomanata koja će se održati u subotu, 9. listopada 2021. ispred novih paviljona Studentskog doma (Preradovićeva 28B). Promocija će se održati za tri grupe, prva i druga grupa za preddiplomski studij u 11 sati (smjerovi Marketinško upravljanje, Management i poduzetništvo i Informatički management) i 12.30 (smjerovi Primijenjena ekonomija, Financijski management i Turizam) te treća grupa za diplomante diplomskog studija u 15 sati. Pozivnice s oznakom u koju grupu pripadaju studentima će biti dostavljene poštom.

Pozivnice su poslane svim diplomantima koji su obranili završne radove u periodu od 1. 8. 2020. do 31. 7. 2021. godine. Za diplomante koji nisu u mogućnosti prisustvovati promociji, detalji o preuzimanju diploma bit će objavljeni idući tjedan.

Mole se diplomanti da dođu 90 minuta prije početka promocije radi upoznavanja sa scenarijem te oblačenjem kapica i toga. Potrebno je poštivati primjenu epidemioloških mjera koje su propisane od strane Stožera civilne zaštite Istarske županije: nije dopuštena pratnja, potrebno je poštivanje razmaka od 1,5 m, zaštitne maske za lice na otvorenom prostoru potrebno je nositi u trenucima nemogućnosti održavanja propisanog razmaka.

Obzirom na primjenu epidemioloških mjera, od diplomanata se ne traži testiranje na COVID-19 i bit će omogućen live stream promocije kako bi vaši najbliži mogli pratiti svečani čin.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, uz poštivanje epidemioloških mjera, promocija će se održati u dvoranama Fakulteta ekonomije i turizma ''Dr. Mijo Mirković''.

 

Sve informacije i eventualne promjene pratite na Facebook i mrežnoj stranici FET-a.

Potrebno je potvrditi svoj dolazak najkasnije do 6. listopada 2021. na fet-promocija@unipu.hr

 

Čestitamo vam na uspjehu i veselimo se vašem dolasku!

Popis obavijesti