Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Natječaj za upis polaznika na program...

Fakultet ekonomije i turizma "dr. Mijo Mirković" ove godine kreće s organizacijom novog cjeloživotnog programa Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo. Program je namijenjen korisnicima sa završenim srednjim obrazovanjem, studentima FET-a te korisnicima s radnim iskustvom koji se žele dodatno usavršavati u kontekstu ugostiteljstva i hotelijerstva, (eno)gastronomije i nutricionizma uz poseban naglasak na strateški menedžment, upravljanje promjenama u turizmu, menedžmenta odnosa sa gostima, komunikacijske vještine i na inovacije u ugostiteljstvu i menedžmentu uopće. Natječaj je otvoren do 10. listopada 2021. Više o uvjetima prijave, natječajnoj dokumentaciji i početku programa možete pročitati u nastavku.

Za prijavu je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

  1. Ispunjen Prijavni list,
  2. Preslika identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica),
  3. Dokaz o državljanstvu,
  4. Preslika rodnog lista,
  5. Preslika svjedodžbe o završenoj srednjoj školi ili diploma fakulteta (obvezno priložiti i rješenje o priznavanju inozemne srednjoškolske/visokoškolske kvalifikacije ukoliko je kvalifikacija stečena izvan Republike Hrvatske),
  6. Ispunjen zahtjev za obročnu otplatu Programa (ukoliko polaznik želi iznos seminara platiti u dvije rate) - Zahtjev za obročnu otplatu,
  7. Potvrda o studentskom statusu.

Cijena programa iznosi 4.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u dva (2) jednaka obroka.

Cijena programa za redovne i izvanredne studente Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" iznosi 3.900,00 kn. U cijenu je uključena nastava i nastavni materijal. Naknadu za pohađanje programa moguće je platiti u četiri (4)  jednaka obroka.

Prijave, s naznakom "prijava za program Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo", mogu se poslati preporučeno putem pošte na adresu:

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Ured br. 13)
Preradovićeva 1/1, 
52100 Pula

ili dostaviti osobno u Ured br. 13 svakim radnim radnom od 08.00 do 16.00 sati.

Rok prijave do 10. listopada 2021.

Informacije na tel. 052/377-004 ili putem maila:  nikolina.klecina@unipu.hr

Početak predavanja na programu predviđen je od petka 15.10.2021. godine s početkom u 17.00 sati.

Predavanja na Programu održavati će se četvrtkom i petkom u poslijepodnevnim satima te subotom u jutarnjim satima u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u skladu sa epidemiološkim mjerama koje će vrijediti u trenutku pohađanja programa.

Popis obavijesti