Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Održana gostujuća predavanja...

Biti influencer jedno je od najpopularnijih i najpoželjnijih zanimanja današnjice. Upravo zato pozvali smo influencere koje prate studenti diplomskog studija, smjera Marketinško upravljanje.

 

 

Svojim gostovanjem počastili su nas:

Dunja Jovanić – I’m Fashion Babe / BÉBÉ

https://www.facebook.com/imfashionbabe

Marko Petrak – Podcast Inkubator

https://www.facebook.com/marko.petrak

Uz odličnu atmosferu tokom predavanja, studenti su mogli čuti mnoštvo brojnih savjeta i informacija iz prve ruke, a influenceri su prenijeli i motivirajuće poruke današnjim studentima:

  • “Što god u životu radili, morate konstantno ići naprijed, ulagati u svoj projekt, širiti se i biti uvijek korak ispred konkurencije. Morate biti originalni,  jedinstveni, autentični, iskreni, pošteni i ono što vi zapravo jeste.”
  • “Sve što radite, radite iz ljubavi i srca pa će ljudi to prepoznati i cijeniti, a to je ono što daje rezultat. Možda nećete biti u tome savršeni, ali ćete dobivati pozitivne sugestije i kritike koje će vam pomoći da nastavite dalje. Nemojte odustati!”
  • “Biti influencer je posao koji nosi mnogo mogućnosti, prekretnica i smjerova kojima možete ići. Nemojte odustati jer mislite da je netko drugi bolji, nego dajte posljednje atome snage da budete najbolji u onome što radite. Budite uporni!”
Popis obavijesti