Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv na radionicu “Osnove mjerenja...

Radionica je besplatna za sve sudionike te se održava u sklopu projekta "eECONOMIJA" kojeg Zadruga za etično financiranje provodi uz podršku Europskog socijalnog fonda, a predstavit će osnove mjerenja društvenog utjecaja i pripadajuće koristi te „Economy for the Common Good“ – ECG metodologiju mjerenja društvenog utjecaja. Radionica će se održati u prostorima Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula, na adresi Carrarina 5, Pula te je broj sudionika ograničen na 14.

Ono što je važno napomenuti je da je navedena metodologija mjerenja društvenog utjecaja usklađena s obavezama direktive Europske komisije 2014/95/EU koja uvodi obavezu nefinancijskog izvještavanja za cijeli niz poduzeća (javna poduzeća, poduzeća izlistana na burzi, veliki poduzetnici itd.), a očekuje se da će nefinancijsko izvještavanje o društvenom i okolišnom učinku poslovanja vrlo uskoro postati obaveza za sve poduzetnike.

Na radionicu je potrebno prijaviti se do utorka, 11. svibnja 2021. do 11h putem Google obrasca na sljedećoj poveznici.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavu molimo da ispunite samo ako ste u mogućnosti u potpunosti nazočiti radionici.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te se projekt provodi u partnerstvu sa Zelenom mrežom aktivističkih grupa.

Popis obavijesti