Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Info dan „Priprema i provedba EU...

Nakon održane konferencije povodom najave i predstavljanja programa cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom Priprema i provedba EU projekata, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u subotu 8. svibnja 2021., s početkom u 10 sati, organizira Info dan za sve zainteresirane osobe i javnost  koja se želi educirati u području pripreme i provedbe EU projekata te time steći nova znanja i praktične vještine iz područja financiranja projekata iz EU fondova, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora.

Na Info danu polaznici će imati priliku upoznati predavače i čuti sve informacije iz prve ruke o samoj provedbi programa i očekivanim rezultatima. Osim dobivenih informacija, kandidati će moći postaviti sva pitanja koja ih zanimaju iz područja pripreme i provedbe EU projekata.

Predavači uključuju stručnjake i konzultante iz područja fondova EU, s višegodišnjim iskustvom rada u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova:

Početak programa predviđen je za jesen 2021. godine, a Info dan za sve zainteresirane održat će se u subotu 8. svibnja 2021., s početkom u 10 sati u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Molimo vas da svoj dolazak na Info dan potvrdite putem maila na nikolina.klecina@unipu.hr ili pozivom na broj 052 377 004.

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na Info dana omogućeno je da se pridruže virtualno putem Zooma:

Popis obavijesti