Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Najava gostujućeg predavanja Domagoja...

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege, dana 5. svibnja 2021., od 10 do 13.15 gostujuće predavanje na temu Porez na dodanu vrijednost u praksi održat će Domagoj Bakran, mag. oec., savjetnik i urednik RIF-a. Predavanjem ćemo vas uvesti u svijet PDV-a u svakodnevnoj praksi što će biti od osobite koristi na vašem predstojećem profesionalnom putu. Naučite, usavršite svoje znanje, steknite vještine koje će vam biti vjerni pratitelj na svakom koraku u poslu bez obzira na odabrani studijski smjer. Poslušajte sve novosti i savjete stručnjaka specijaliziranog u ovoj uvijek aktualnoj tematici.

Gostujuće predavanje organizira se u sklopu projekta  „Stručnom praksom do ranog razvoja karijere” (UP.03.1.1.04.0044, Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju, OP Učinkoviti ljudski potencijali, ESF).

Uz studente kojima je obavezna nazočnost u okviru redovne nastave, pozivaju se i svi ostali zainteresirani studenti i nastavnici da poprate predavanje.

Predavanje će biti dostupno putem sljedeće poveznice:

Prilikom prijave u virtualnu učionicu (molimo 10 minuta prije početka predavanja) bit će potrebno unijeti Ime, Prezime i E-mail adresu (@student.unipu.hr)

Za potrebe administracije projekta bit će potrebno potvrditi sudjelovanje na predavanju po održavanju istoga.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Projektni tim Sveučilišta

U slučaju tehničkih problema prilikom prijave u virtualnu učionicu javite se na adriana.galant@unipu.hr

Popis obavijesti