Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Održano  gostujuće predavanje gđe....

Na poslijediplomskom specijalističkom studiju “Marketing usluga” u sklopu kolegija “Usluživanje korisnika”, 16. travnja, održano je gostujuće predavanje na temu “Uloga lidera u usluživanju korisnika” gošće predavačice gospođe Gorane Sandrić, koja je svoju karijeru u ljudskim potencijalima izgradila u međunarodnom okruženju dviju korporacija Holcim i Coca-Cola.

U svojoj karijeri vodila je i bila dio timova koji su kreirali i implementirali razne strateške i operativne aspekte ljudskih potencijala u organizacijama na nivou zemlje, regije i globalno. U zadnjih nekoliko godina okreće se povezivanju akademskog istraživanja i rezultata s praksom kroz suradnje s poslovnim školama (HR MBA Magellan, Francuska). Jedno od njezinih osnovnih uvjerenja je da svaka osoba ima ključ svog osobnog razvoja pa tako i osobnog brenda.

Polaznici poslijediplomskog studija iskazali su veliko zadovoljstvo održanim interaktivnim predavanjem na kojemu su razmijenili mišljenja te raspravljali o raznim aspektima vodstva te specifičnostima i uloge zaposlenika u postizanju zadovoljstva korisnika.

Izv. prof. dr. sc. Erik Ružić

Popis obavijesti