Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Nakon uspješnog prvog izdanja Infobip Virtual Classroom programa online predavanja i radionica za studente ove jeseni Infobip nastavlja dalje te poziva sve studente da se prijave i sudjeluju u novom, drugom izdanju Virtual Classrooma. 

Program će se održati od 9. studenog do 4. prosinca 2020. godine s pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan i u trajanju od 60 do 120 minuta. 

Cilj predavanja je provesti studente kroz različite teme i područja koja pokrivaju i tehnički (IT) i business segmenta poslovanja, te  im ujedno pružiti pregled poslova, alternativnih zanimanja kojima bi se studenti u budućnosti željeli baviti. Također, slušajući predavanja IT i business stručnjaka studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koji će im biti potrebni u profesionalnom putu i razvoju karijere.

Program je namijenjen studentima preddiplomskih i diplomskih studija, a tijek programa, kao i teme, opise predavanja i informacije o predavačima možete pronaći u virtualnom bookletu:

Predavanja će se izvoditi na hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom. 

Broj polaznika je ograničen, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice:

Za prijavu je potrebno priložiti životopis i po želji napisati nekoliko motivacijskih rečenica o tome zašto želite sudjelovati u programu, koja znanja želite steći i gdje vidite početak svoje poslovne karijere nakon završetka fakulteta. 

Rok za prijavu je nedjelja 1. studenog 2020.

Za sva dodatna pitanja slobodno se javite na CentarKarijera@unipu.hr

Popis obavijesti