Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Valentino Balent, student druge godine diplomskog studija smjera Financijski management, osvojio je prvo mjesto na ovogodišnjem izdanju Accounting Battle, natjecanju iz područja računovodstva kojeg organizira udruga eSTUDENT u suradnji s revizorskom kućom Mazars Cinotti.

Accounting Battle studentima pruža priliku da znanje stečeno kroz fakultetsko obrazovanje primijene za rješavanje stvarnih poslovnih slučajeva. Natjecanje se ove godine odvijalo u digitalnom obliku od 4. do 23. svibnja, a sastojalo se od tri kruga. U prvom su krugu natjecatelji odgovarali na pitalice iz područja računovodstvene teorije. Drugi je krug bio predviđen za rješavanje case study, a naš je Valentino imao temu iz područja analize financijskih izvještaja. U trećem je krugu sudjelovao na virtualnom poslovnom sastanku na kojem je morao riješiti poslovni problem iz područja poznavanja poreznih zakona.

Od ukupno 87 natjecatelja iz cijele Hrvatske, u finalu je sudjelovalo 12 najboljih, a u subotu je organizirana završnica putem platforme Zoom. Valentino je proglašen pobjednikom te je osvojio novčanu nagradu i plaćenu jednomjesečnu stručnu praksu u poduzeću Mazars Cinotti s potencijalom zapošljavanja.

Čestitamo i želimo mu još mnogo uspjeha!

 

Popis obavijesti