Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Dana 11. studenog 2019. studentima 2. godine preddiplomskog studija "Marketinško upravljanje" održano je predavanje "Od proizvodnje do finalnog proizvoda" dipl. ing. proizvodnje Dina Maurića, vlasnika OPG Maurić za proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda.

Nastavak je to uspješne suradnje studenata Fakulteta sa gospodarskim subjektima iz lokalnog okruženja, naime četiri tima studenata će  u okviru kolegija Marketing izraditi Marketing plan za pčelara, g. Maurića. Sudjelovanjem u ovom marketinškom izazovu ostvaruju se sinergijski efekti - studenti stječu i primjenjuju svoje znanje, ideje i kreativnost dok lokalni gospodarstvenik nadograđuje i razvija svoj OPG marketinškim rješenjima koji mu nedostaju i nisu u fokusu njegova znanja i poslovanja.

Pored navedenog, studenti su na predavnju također imali prilike saznati nešto više o pčelama i pčelinjacima koje pridonose finalnome proizvodu - medu. Uz isti, OPG Maurić bazira se na propolisu i matičnoj mliječi koji se nalaze u Imunomedu - proizvodu koji ima povoljni učinak na imunitet. Inovacija OPG-a jesu suveniri izrađeni 3D printerom koji se ističu svojom originalnošću i unikatnošću. Materijal koji je korišten u izradi istih ekološki je kao i sami proizvod. Ostale informacije možete saznati na njihovim društvenim mrežama.

Autorica: Josipa Lesinger, studentica 2.god preddiplomskog studija, smjer Marketinško upravljanje

 

Popis obavijesti