NOVOSTI FET:

Dana 11. studenog 2019. studentima 2. godine preddiplomskog studija "Marketinško upravljanje" održano je predavanje "Od proizvodnje do finalnog proizvoda" dipl. ing. proizvodnje Dina Maurića, vlasnika OPG Maurić za proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda.

Nastavak je to uspješne suradnje studenata Fakulteta sa gospodarskim subjektima iz lokalnog okruženja, naime četiri tima studenata će  u okviru kolegija Marketing izraditi Marketing plan za pčelara, g. Maurića. Sudjelovanjem u ovom marketinškom izazovu ostvaruju se sinergijski efekti - studenti stječu i primjenjuju svoje znanje, ideje i kreativnost dok lokalni gospodarstvenik nadograđuje i razvija svoj OPG marketinškim rješenjima koji mu nedostaju i nisu u fokusu njegova znanja i poslovanja.

Pored navedenog, studenti su na predavnju također imali prilike saznati nešto više o pčelama i pčelinjacima koje pridonose finalnome proizvodu - medu. Uz isti, OPG Maurić bazira se na propolisu i matičnoj mliječi koji se nalaze u Imunomedu - proizvodu koji ima povoljni učinak na imunitet. Inovacija OPG-a jesu suveniri izrađeni 3D printerom koji se ističu svojom originalnošću i unikatnošću. Materijal koji je korišten u izradi istih ekološki je kao i sami proizvod. Ostale informacije možete saznati na njihovim društvenim mrežama.

Autorica: Josipa Lesinger, studentica 2.god preddiplomskog studija, smjer Marketinško upravljanje

 

Popis obavijesti