Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Putuj u Berlin na Euroijadu - navijaj...

Međunarodni sveučilišni sportski turnir Euroijada 2019 ove se godine održava od 15. do 18. studenog u Berlinu. Na natjecanju će nastupati pojedine sportske ekipa pulskog sveučilišta koji su prijašnjih godina ostvarile vrhunske rezultate.

Kako nisu popunjena sva sjedala u autobusu, kao i svake godine, ostatak mjesta otvoren je za studente FET-a koji na natjecanje mogu putovati kao "navijači". Na turniru se očekuje sudjelovanje oko 1200 studenata s brojnih sveučilišta širom Europe i Azije. Nakon Brašova, Soluna, Krakova i Praga turnir se seli u predivan i dinamičan – Berlin. Cijena za studente FET-a je 160 eura po osobi koja uključuje prijevoz, tri noćenja u hotelu s doručkom i pojedine izlete prvog dana natjecanja. Na put se kreće 14. studenog u popodnevnim satima a povratak u Pulu očekuje s 19. studenog oko 13 sati. Navedena cijena je za sobe za četiri osobe, a eventualni prazan krevet dodatno se naplaćuje. Više informacija o turniru, smještaju i turnirskom paketu možete pronaći na adresi:

Za sve informacije obratite se doc. dr. sc. Deanu Sinkoviću, koordinatoru za sport pri FET-u e-mailom:

Prijave su otvorene do srijede 30. listopada 2019. u 12 sati s time da se zatvaraju u trenutku kada se autobus popuni. Zato požurite :)

Sportski pozdrav!

Popis obavijesti