Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories, financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, otvoren je poziv na prijavu inovativnih ideja za sektor kulturnog turizma i sudjelovanje na drugom nagradnom Mash up eventu koji će se održati u Puli 26. rujna 2019. godine pri Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, koji je ujedno i jedan od organizatora događanja uz projektne partnere STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, te Istarsku razvojnu agenciju d.o.o.

ATLAS Mash up je natjecanje u poslovnim idejama čija je svrha okupiti i spojiti kreativce, ICT stručnjake, video snimatelje, dionike kulturnog turizma, studente, profesionalce, mlade talente, poduzetnike, civilno društvo, odnosno sve zainteresirane za multidisciplinaran i multikulturalan pristup realizaciji ideja / proizvoda / usluga u području kulturnog turizma

Sudionici će tijekom jednog dana timski razvijati inovativna rješenja za poboljšavanje kulturno-turističke ponude i pokretanje promotivnih akcija unutar programskog područja, a stručan talijansko-hrvatski žiri odabrat će najbolju ideju koja će biti nagrađena. 

Program se održava na engleskom jeziku, te se očekuje i dobro poznavanje istog.

Prijave se podnose putem prijavnog obrasca zaključno do petka, 13. rujna 2019. godine do 12 sati. Detalje o prijavi i agendu možete vidjeti u dokumentima u nastavku, a u slučaju dodatnih pitanja kontaktirajte nas na broj 052/377-004 ili putem e-maila na fet-atlas@unipu.hr.

Više saznajte u datotekama:

Popis obavijesti