Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Potpisan sporazum o suradnji FET-a i...

U petak, 14. lipnja 2019. godine na FET-u je potpisan Sporazum o suradnji agencije za digitalni marketing Markething sa Sveučilištem Jurja Dobrile – Fakultetom ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković“. Na potpisivanju su uz dekana FET-a prof. dr. sc. Robert Zenzerovića nazočili i doc. dr. sc. Erik Ružić te Miško Macolić Tomičić, vlasnik Markethinga.

Cilj potpisivanja ugovora je uspostavljanje i razvijanje suradnje koja će se održavati u obliku stručne prakse i gostujućih predavanja Markething stručnjaka. Zahvaljujući ovoj te mnogim drugim dosadašnjim ostvarenim suradnjama FET-a i gospodarstvenika, studenti će imati priliku usavršiti stečena teorijska znanja u praksi te surađivati sa brojnim stručnjacima radi što kvalitetnije pripreme za tržište rada.

„Iznimna mi je čast bila potpisati sporazum sa Sveučilištem Jurja Dobrila u Puli. Vjerujem da ova suradnja može doprinijeti svim sastavnicama sveučilišta, a posebno studentima. Cilj ove suradnje je razvoj prakse studenata kako bi bili konkurentniji na tržištu rada, zajednički rad na projektima koji će doprinijeti sveučilištu, ali i Marketing timu. Posebno bih istaknuo gostujuća predavanja na koja ćemo se s radošću odazvati. Drago mi je da nakon godinu i po dana postojanja Markething agencije je prepoznat rad, trud i znanje te da ćemo imati priliku raditi s mladim perspektivnim studentima.“ – izjavio je vlasnik Markethinga, Miško Macolić Tomičić.

„Drago nam je da studenti imaju mogućnost obavljanja prakse u ovoj digitalnoj agenciji te priliku da uče od mladih i kreativnih stručnjaka. Dvoje naših studenata već radi u ovoj agenciji, što potvrđuje da imamo kvalitetne studente željne znanja i specijalizacije, a koji će svojim radom i kontinuiranim usavršavanjem doprinijeti razvoju ovog poduzeća ali i gospodarstva u cjelini.“ – izjavio je doc. dr. sc. Erik Ružić.


Zahvaljujući FET-ovim studijskim programima koji su kreirani da razvijaju kod studenata vještine za 21. stoljeće, nadamo se da će nakon diploma baš oni pridonijeti razvoju gospodarstva.

Želiš i ti na stručnu praksu? – pogledaj listu partnera i odaberi poduzeće. 

Popis obavijesti