Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Polaznici diplomskog studija Marketinško upravljanje u sklopu kolegija E-marketing dobili su priliku ući u sjedište tvrtke koja je u svega nekoliko godina postala jednom od vodećih agencija za digitalno komuniciranje na svjetskoj razini. 

Od mobilnih aplikacija do web lokalizacije, od upravljanja zajednicom do strateškog savjetovanja, od SEO-a do programiranja“ samo je dio onog čime se pulska agencija za digitalni marketing CMG bavi. U svojim prostorijama predstavnice ove globalne kompanije su u ponedjeljak, 3. lipnja ugostile studente FET-a.

Cjelokupna prezentacija je protekla u vidu otvorene rasprave. Studenti su mogli u svakom trenutku postaviti pitanja na koja su dobivali odgovore i pojašnjenja. Analizirajući konkretne primjere koji se mogu vidjeti u online medijima, studentima je prikazan proces njihove realizacije, od ideje i „skice“ do finalnog proizvoda, ovisno o njegovom formatu. 

Predstavnice CMG-a su studentima pojasnile kako izgleda ulazak u svijet digitalnog marketinga na tržištu rada, te je li potrebno iskustvo pri zapošljavanju. Isto tako, spomenule su sve prednosti i nedostatke rada u sektoru u kojem tvrtka djeluje. Na samom kraju razgledavanja studenti su provedeni kroz sve urede prilikom čega su mogli bar djelomično osjetiti radnu atmosferu i vidjeti kako nastaju određeni materijali za online promociju.

Pogledajte galeriju fotografija s posjeta CMG-u.

Ovom posjetom zaokružen je semestar tijekom kojeg su se studenti, osim s teoretskim dijelom, upoznali s mnogobrojnim konkretnim primjerima i vježbama. Uz radni dio u prostorijama FET-a, stekli su nova znanja slušajući goste predavače te stručnim posjetama u gospodarske subjekte koji zauzimaju vodeće pozicije svaki na svojem području.

Irina Basara

Popis obavijesti