Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti 1. godine diplomskog studija, smjera Marketinško upravljanje svojim posjetom poduzeću Infobip – vodećem IT poduzeću u Hrvatskoj i svijetu – zaokružili su ciklus Infobip Sparks radionica. Za studente je u Pangea Campusu u Vodnjanu održano predavanje na temu digitalnog marketinga kako bi se studenti upoznali sa novim, praktičnim primjerima u globalnom, multikulturalnom okruženju. 

Predavanje su održali stručnjaci za digitalni marketing sa višegodišnjem iskustvom u ovom području, Ivo Novak – voditelj odjela digitalnog marketinga, te Dubravko Blaće – digitalni marketinški stručnjak. Tijekom predavanja studenti su se upoznali sa organizacijom odjela, timovima i pozicijama u odjelu te zaduženjima specijalista za društvene mreže, oglašavanje, copywritera, marketing automatizacije i analitike. Za još bolje razumijevanje specifičnih aktivnosti koje donose ove pozicije, pridružile su nam se i bivše studentice FET-a koje su svoju karijeru započele u Infobipu još tijekom studija, Marijana Tunuković – specijalistica za marketing automatizaciju te Elizabeta Tunuković – specijalistica za društvene mreže. One su podijelile svoje iskustvo studiranja i zaposlenja te su dale savjete studentima kako se pripremiti za tržište rada. 

Stručnjaci za digitalni marketing, Ivo Novak i Dubravko Blaće

Bivše studentice FET-a, Marijana Tunuković i Elizabeta Stamenković

Studentica Ana o posjetu poduzeću ističe: „Nama, studentima marketinškog upravljanja, koji još ne znamo točno u kojem se karijernom pravcu želimo razvijati, posjet Infobipu bio je od iznimne važnosti. Zaposlenici Infobipa pobliže su nam približili i pojasnili ulogu pojedinog radnog mjesta u branši digitalnog marketinga, te su nam uz njihovu opširniju prezentaciju odgovorili na brojna pitanja koja smo imali u vezi marketinga.“

Dubravko, stručnjak za digitalni marketing, o predavanju kaže nam sljedeće: „Zadovoljstvo je dijeliti znanje studentima te omogućiti im razumijevanje teorije sa praktične strane kroz bogate primjere iz Infobipa. Nadam se da će i neki od ovih studenata svoje karijere u digitalnom marketingu ostvariti kod nas.“

Više fotografija sa drugog posjeta Infobipu možete pogledati u galeriji fotografija, a dodatne informacija o Infobip Sparks programu i prijašnjem posjetu možete pogledati na sljedećim poveznicama: drugi posjet i prvi posjet.
 

Popis obavijesti